Monday, December 15, 2014

Malish Ilaria - Double Breastpump Murah

Segmen review kembali lagi.

Kalau last week dah review pasal tilam kelambu&sleeping beg,kali ni nak review pasal breastpump pulak.Kot-kot la ada mommies yang tengah pening kepala nak cari breastpump kan.

Breastpump yang akan di'review' kali ni adalah Malish Ilaria Double Pump.

Sebelum ni rasanya ramai yang tak pernah dengar lagi brand Malish ni.Kalau dengar pun,hujung-hujung 2013 macam tu la kot. Aku pun baru dengar tahun ni.Lagi la lambat tahu.Ni dah nak 2015 dah pun.Heee.. ;p

Tadaaaa...

Malish Ilaria Double Pump
Satu set ni murah saja.RM399+Free Gift+Free Postage

Free Gift;

+ FREE Bag V-Cool 2-in-1 ( Boleh Muat PAM dan 8 botol)
+ FREE 6 Extra bottle BPA Free
+ FREE Ice Brick
+ FREE 2 wideneck bottle converter
+ FREE Special USB cable
+ FREE Battery case
+ FREE 2 Membrane (spare parts)

KELEBIHAN PAM NI:
✔ Double PUMP
✔ 2 MOTOR
✔ Backlight LCD screen
✔ Boleh pakai ELEKTRIK, BATERI dan POWERBANK
✔ Suction HEAVY DUTY
✔ Sangat SENYAP. Tak perasan pun PUMP tengah ON!
✔ Silicon shield yg sangat LEMBUT
✔ Saiz yg KECIL dan ringan
✔ Design yg stylish dan SIMPLE button
✔ WARRANTY 1 tahun by Malish

Kebanyakkan yang jual Malish ni akan jual pada harga RM399 tak termasuk postage.Tapi kalau nak harga RM399 beserta free gift dan free postage,korang boleh order kat sini;


Boleh jugak tengok video ni untuk nak tahu sejauh mana bunyi suction dia selain daripada video di youtube.

video

Okeh.Itu sahaja segmen review untuk hari ni. Ingat tau,kalau nak harga fixed RM399,boleh beli di breastmilk4ubaby sahaja.Tempat lain kalau tak silap tambah RM20 untuk postage.Kalau minat nak beli double breastpump,pilih lah Malish Ilaria. Tapi kalau nak yang single pump pun ada,Malish Mango.Jangan tertukar pulak tau! ;)

Wednesday, December 10, 2014

Wordless Wednesday#12


Tilam Kelambu Murah

Siapa nak tilam bayi murah?

Semua nak kan.Confirm!

Mommies kat luar sana,siapa yang tengah survey tilam baby,meh baca entri ni.Tak rugi. Hari ni nak review sikit pasal tilam baby yang baru dibeli hari tu.Rezeki dapat harga yang berpatutan.So,nak share dengan mommies semua yang mana memang tengah bajet-bajet duit nak beli tu.

Ada sesetengah mommies yang memang nak tilam yang simple untuk baby.Ada jugak yang suka tilam kekabu tebal. Tapi aku prefer yang biasa-biasa saja dengan harapan,kalau baby tak selesa,aku taram la lapik kain lampin lepas ni.Hee ;p

Taraaaa!

Sweet Purple!
Sweet kan tilam purple ni? Tilam ni ada kelambu sekali.So,nak guna atau taknak,terpulanglah.Ohh,sebelah tu sleeping bag. Boleh letak dalam stroller atau nak letak baby sekejap-sekejap sebagai alas pun boleh.Untuk travel pun boleh jugak.


Tilam Kelambu dan Sleeping Bag
Harga sangat berpatutan.Dua-dua ni set promosi. RM 53 sahaja untuk kedua-duanya.Kalau beli satu agak mahal jugaklah.So,dah alang-alang ada set promosi ni,sila la grab kedua-duanya ok!Dengan syarat,korang mesti beli kat sini;


Sangat puas hati dengan harga dan layanan dari butik ni.Ada banyak lagi barang baby yang dijual di sini especially tilam kekabu dan bantal.Jom like page butik ni.Selamat membeli-belah~! ;)

p/s; Kalau beli dekat Padang Besar,Perlis..harga untuk satu tilam ni RM45,paling kurang pun dia bagi RM40.