Sunday, January 19, 2014

Siapa nak duit free?

Mulanya aku tak tahu apa.

Apa kejadahnya aku wajib klik-klik link yang kawan aku bagi? Kenapa perlu klik? Paksa kah? Kira aku KENA klik? sekali lagi,aku jugak kena klik? 

Tapi aku faham.Benda klik-klik link website ni dah lama aku buat dulu.Cuma sekarang je  malas nak layan. Kalau ikutkan, dulu ada churp-churp yang sekarang ni  jadi 8share. Ada jugak Blin.gd yang jugak kena klik-klik.Semua benda tu memang betul sebab aku pernah cashout duit hasil dari iklan tu.

Kira macam Nuffnang ni la.Iklan berbayar.

Ok.Berbalik kepada kisah klik-klik tu. 2-3 hari ni penuh wall suruh klik link.Tapi sebelum aku klik orang punya,aku register dulu sendiri punya akaun dulu beb.Korang pandai eh suruh aku klik.Kalau aku klik ikut link korang,sah-sah la korang dapat free duit sebab ikut referal punya klik. Cerdik tak aku? *Sebenarnya dengki!*

Lepas aku register,ok la fine.Aku klik korang punya jugak.Kesian.Tolong la kawan jugak.*Sebenarnya nak suruh orang klik jugak untuk aku.Sebab tu buat baik.haha*

So,kawan-kawan semua.Aku nak promote website tu. Side income habaq hang. Daripada korang online fb dengan blog tak dapat apa-apa,korang join jela WeeklyPay yang aku nak promote ni. Duit dapat dalam USD. Sekali register terus dapat USD30.Menarik kan? Kalau orang klik suka-suka je pun link korang,korang akan dapat USD10 untuk setiap orang yang bukak tu.

The Weekly Pay
Wahhh.Jom ikut aku join.Tak rugi. Sebab benda ni bukan tipu.Dah ada kawan aku yang cashout duit senyap-senyap.

Meh siapa nak join. Klik SINI 

Boleh cashout duit dalam bentuk cek bila dah sampai USD300.


3 comments:

NinaAz said... Reply To This Comment

mcm menarik jeaa nih

Suhaila Zahari said... Reply To This Comment

@NinaAz

Jom register.. ;)

emy hamizah said... Reply To This Comment

Salam..mmg ad la yg dpt cash out coz byk baca sush nk cash out n mybe tipu mnde ni. Anyway thanks for the info :)