Tuesday, July 6, 2010

Cuti dah nak habis!

Emm,hai semua.Sedar tak sedar,cuti dah nak habis.This coming friday,i'll be back to Perlis untuk ke sekian kalinya.Masuk 3rd year.Yang pasti life semakin mencabar di usia 22 tahun ni.Kalau nak diikutkan,zaman mencabar dah berlalu,cuma in the future tak tahu cabaran tu makin besar or macammana.Tiada apa2 nk kuceritakan hari ni,cuma nak publish 1 gambar je,

Gambar sempena hari daftar subjek seminggu yang lalu.Macam biasa,bila daftar subjek je,mesti kepala pening tgk jadual.Hmm..apa boleh buat!!! Nak dijadikan cerita pulak,aku baru lepas demam campak.Sangat tak best..1 week tidur+makan ubat+baring..The only thing yang aku boleh buat adalah on9.Selain dr tu,sorry! Aku tak mampu,even dengar lagu pun nak muntah.Rasakan!!! Okeh,itu saja utk kali ni,hopefully masuk 3rd year dpt semangat baru.Good luck semua.. :)

0 comments: