Monday, December 15, 2014

Malish Ilaria - Double Breastpump Murah

Segmen review kembali lagi.

Kalau last week dah review pasal tilam kelambu&sleeping beg,kali ni nak review pasal breastpump pulak.Kot-kot la ada mommies yang tengah pening kepala nak cari breastpump kan.

Breastpump yang akan di'review' kali ni adalah Malish Ilaria Double Pump.

Sebelum ni rasanya ramai yang tak pernah dengar lagi brand Malish ni.Kalau dengar pun,hujung-hujung 2013 macam tu la kot. Aku pun baru dengar tahun ni.Lagi la lambat tahu.Ni dah nak 2015 dah pun.Heee.. ;p

Tadaaaa...

Malish Ilaria Double Pump
Satu set ni murah saja.RM399+Free Gift+Free Postage

Free Gift;

+ FREE Bag V-Cool 2-in-1 ( Boleh Muat PAM dan 8 botol)
+ FREE 6 Extra bottle BPA Free
+ FREE Ice Brick
+ FREE 2 wideneck bottle converter
+ FREE Special USB cable
+ FREE Battery case
+ FREE 2 Membrane (spare parts)

KELEBIHAN PAM NI:
✔ Double PUMP
✔ 2 MOTOR
✔ Backlight LCD screen
✔ Boleh pakai ELEKTRIK, BATERI dan POWERBANK
✔ Suction HEAVY DUTY
✔ Sangat SENYAP. Tak perasan pun PUMP tengah ON!
✔ Silicon shield yg sangat LEMBUT
✔ Saiz yg KECIL dan ringan
✔ Design yg stylish dan SIMPLE button
✔ WARRANTY 1 tahun by Malish

Kebanyakkan yang jual Malish ni akan jual pada harga RM399 tak termasuk postage.Tapi kalau nak harga RM399 beserta free gift dan free postage,korang boleh order kat sini;


Boleh jugak tengok video ni untuk nak tahu sejauh mana bunyi suction dia selain daripada video di youtube.


Okeh.Itu sahaja segmen review untuk hari ni. Ingat tau,kalau nak harga fixed RM399,boleh beli di breastmilk4ubaby sahaja.Tempat lain kalau tak silap tambah RM20 untuk postage.Kalau minat nak beli double breastpump,pilih lah Malish Ilaria. Tapi kalau nak yang single pump pun ada,Malish Mango.Jangan tertukar pulak tau! ;)

6 comments:

Raihanah Ahmad said... Reply To This Comment

breastpump kena ikut kesesuaian individu kan.

Cik Puan iLa said... Reply To This Comment

@Raihanah Ahmad

Ya.Betul tu.

vanilla choc said... Reply To This Comment

Salam sis nak tanya.. Malish ilara ni ade anti backflow x??

Cik Puan iLa said... Reply To This Comment

@vanilla choc

Wslm..ada2.. ;)

Cik Puan iLa said... Reply To This Comment

@vanilla choc

Wslm..ada2.. ;)

ain said... Reply To This Comment

ada lg x