Wednesday, December 10, 2014

Tilam Kelambu Murah

Siapa nak tilam bayi murah?

Semua nak kan.Confirm!

Mommies kat luar sana,siapa yang tengah survey tilam baby,meh baca entri ni.Tak rugi. Hari ni nak review sikit pasal tilam baby yang baru dibeli hari tu.Rezeki dapat harga yang berpatutan.So,nak share dengan mommies semua yang mana memang tengah bajet-bajet duit nak beli tu.

Ada sesetengah mommies yang memang nak tilam yang simple untuk baby.Ada jugak yang suka tilam kekabu tebal. Tapi aku prefer yang biasa-biasa saja dengan harapan,kalau baby tak selesa,aku taram la lapik kain lampin lepas ni.Hee ;p

Taraaaa!

Sweet Purple!
Sweet kan tilam purple ni? Tilam ni ada kelambu sekali.So,nak guna atau taknak,terpulanglah.Ohh,sebelah tu sleeping bag. Boleh letak dalam stroller atau nak letak baby sekejap-sekejap sebagai alas pun boleh.Untuk travel pun boleh jugak.


Tilam Kelambu dan Sleeping Bag
Harga sangat berpatutan.Dua-dua ni set promosi. RM 53 sahaja untuk kedua-duanya.Kalau beli satu agak mahal jugaklah.So,dah alang-alang ada set promosi ni,sila la grab kedua-duanya ok!Dengan syarat,korang mesti beli kat sini;


Sangat puas hati dengan harga dan layanan dari butik ni.Ada banyak lagi barang baby yang dijual di sini especially tilam kekabu dan bantal.Jom like page butik ni.Selamat membeli-belah~! ;)

p/s; Kalau beli dekat Padang Besar,Perlis..harga untuk satu tilam ni RM45,paling kurang pun dia bagi RM40.

0 comments: