Saturday, October 29, 2011

Cuti sakan sempena Deepavali

Akhirnya,penantian untuk aku bercuti ke Langkawi tercapai jugak.Walaupun dah banyak kali tangguh dan cancel last minit,aku pergi jugak ke sana bersama team seramai 4 org.Tapi tak puas lagi nak jalan-jalan sebab pergi sekejap je,2 hari 1 malam.Tempat pun terhad je pergi memandangkan tak cukup masa,lain kali nak pergi lagi la! haha

Ok.Ada gambar.Dalam beratus-ratus keping gambar,cukup lah gambar kat bawah ni je,nak lebih-lebih kang,melampau pulak.

Muka excited!


Dataran Lang

Jeti Langkawi

Pantai Cenang

Shopping!

Resort

Shopping

Oriental Village


Cable car!

Atas tu Cable car

Bagi ikan makan!

Penat tunggu feri delay.Rasa tak nak balik pulak dah ;(

Banyak lagi gambar tapi penat nak upload,ni pun cukup lama nak upload sebab internet seperti siput sedut.Kali kedua menjejakkan kaki ke Langkawi memang banyak beza,sangat best.Jom pergi lagi.. ;)


10 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

Sakan nampak bercuti..hee

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

memang sakan! haha

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

gambar2 percutian kamu mmg sangat cantik.. nice.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Citarasa Rinduan

tq2..hehe ;)

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

Langkawi memang best kan , sekali dah pergi mesti rasa macam x nak balik , sayang nak tinggalkan pulau tue hehe..

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Amy Syaquena

Betul tu..sangat best..taknak balik je rase..huhu

APAN said... Reply To This Comment

baru sampai sana sekali.tu pun memori kat sana bnyak dah ilang sebab masa tu aku kecik lagi...kalau ada rezeki lebih, nak gak sampai lagi kat sana...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@APAN

InsyaAllah..kalau ada rezeki ke sana..akan sampai la tu..hehe

EllyZahari said... Reply To This Comment

kalo bgtau b4 peg, leh i kirim suh belikan pinggan mngkuk..haha.
last yr peg x sempat nk soping sume tu..

Cik Ila said... Reply To This Comment

@EllyZahari

Tu laa..pergi mengejut..kalu tak bleh tanya dulu nk kirim apa beserta dgn fulusnya..haha