Sunday, October 2, 2011

Dengar radio online

Ohh..Selamat Pagi Ahad!!! Masih lagi blur dan tak tahu plan nak buat apa,yang pasti akan mengemas rumah.Kawan kata aku surirumah sebab aku bangun pagi-pagi dan segala kerja rumah,aku kerjakan!! Harus diingat,esok-esok korang kawin..benda ni jugak la korang kena buat kat rumah.Eh,tapi aku belum kawin,jadi nya semua yang aku buat tu untuk praktis dulu.ekekeke ;p

Aku suka mendengar radio tak kira masa,tapi kenapa la aku tak terfikir untuk dengar radio Live Streaming kat Internet?Ceh,sanggup aku habiskan bateri handphone untuk dengar radio.Rupanya boleh dengar Live Streaming kat Internet.Cesss! Seingat aku,tahun 2008 masih tak ada Live Streaming Radio kat Internet sampai kena install software Radio Online Tokei Kedai,baru dapat dengar radio.Mai tang mana sekarang ada?Ohh,sejak bila eh?Nampak sangat aku ni tak suka explore.

Dengar lagu sat..Ohh,nak dengar jugak?? Klik sini;

5 comments:

Pen MErah said... Reply To This Comment

skg ne sume blh dpt thru on9. muahahahaaa

msredcheesecake said... Reply To This Comment

rasa macam dah lama je ada... masa time akak study dulu pun dah ada...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Pen MErah

btul tu...zmn skrg semua online je... ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@msredcheesecake

erk..mmg dh lama eh?? cik ila dlu kene install then dgr online..baru dpt..eehehe

Tihara said... Reply To This Comment

owh dh lama tk denga radio..sbb selalu dengo org berleter..bukan nye dengo lagu..huhu