Sunday, November 11, 2012

Entri 4 - Muka cuak!

Assalamualaikum.

Selamat bercuti di hujung minggu.Selamat bercuti cikgu-cikgu dan adik-adik yang bersekolah.Selamat bercuti jugak rakyat Kelantan sempena Hari Keputeraan Sultan Kelantan.Daulat Tuanku! ;)

Semalam tulis status kat fb,masih berbaki 4 hari dan tidur pun tak lena.Ada yang tanya preparation.Aku kata almost 80.79% ready.Siap ada titik perpuluhan.Nak dijadikan cerita semalam paling tak lena tidur.Mata taknak tutup walaupun dah satu jam baring.Last tengok jam pukul 2.30pagi.Maknanya selepas 2.30pagi la mata berjaya ditutup.

Ingatkan dah selamat lena sampai pagi.Bangun tengok jam kat hp,laaa baru pukul 5pagi.Terjaga la pulak.Alahai,kenapa la awal sangat mata bukak?Aku tak suka sedar sebelum masa yang sepatutnya.Cuak sangat ke aku ni? Kuang3x

Jeng.Jeng.Jeng.Muka cuakk! ;p
Ok.Preparation setakat ni.Nak view la sikit gambar gubahan hantaran.Tapi jangan bajet cantik sangat.Simple aje yang aku mampu buat.Maklumlah,tak kreatif-kata encik bakal husband.Dia kata lagi aku bab-bab design memang fail.Entah.Tapi aku rasa dia design lagi teruk.Kihkihkih. ;p

Ni la view yang tak berapa banyak nak boleh view sebelum sampai masa.

Kuning dan Putih
Warnanya sengaja buat kabur.
Warna sengaja buat kabur.Tak nak bagi orang buat expectation awal.Kadang-kadang indah khabar dari rupa.Malu i nanti.hek3x ;p

Tinggal lagi beberapa perkara yang perlu diselesaikan.Eh,aku rasa macam blog kahwin pulak.Sekali je,lepas ni dah takde entri kawin mawin ni.Harap-harap semua berjalan lancar sampai la habis majlis sambut menantu 17 Nov nanti.InsyaAllah.


9 comments:

Cik Kema said... Reply To This Comment

heheheh...pengatin to be..akak kena ckp tido..nnt ada eye bag pula..

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Cik Kema

Mmg dh ada pn eyebag ni haa..uwaaa ;(

cik nana said... Reply To This Comment

wahh best nyee. semoga dipermudahkan semua nya. Aminnnn.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@cik nana

Tq cik nana... ;p

Azian Elias said... Reply To This Comment

salam kenal..

oo nak jadi raja sehari ye...congrats. apa2 pun kalau buat sendiri rasa bangga dan puas hati kann..

if u dont mind, LIKE my page too..
https://www.facebook.com/YanYanjournalblogspotcom

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azian Elias

Salam kenal.

Ye akak,nk kawin dah saya.Tq dtg singgah ke blog sy.. ;)

Zie Madini said... Reply To This Comment

Lawa lah gubahan tu. kreatif! :)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Zie Madini

Tq k.Zie! ;)

pazil said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru 'puan darling angel'