Saturday, October 19, 2013

Candy Crush!

Salam Aidiladha walaupun dah berlalu beberapa hari.

Aidiladha pertama sebagai isteri dan balik dua kampung,laki-bini.Siapa nak kawin,sila cari pasangan yang berasal dari negeri yang sama.Sebab? Kalau negeri sama sekalipun,korang akan tetap berebut dan kalah osom semata-mata nak balik mana dulu. Kalau negeri lain,aku tak tahu la! Haha

Selama aku bercuti seminggu,selama tu jugak la aku tak sentuh Candy Crush aku. Memang jahanam semua orang dah level tinggi-tinggi dan disebabkan aku jarang main,semua orang dah tinggalkan aku dengan level tak sampai pun seratus.

Tentang Candy Crush,aku dah tahu kenapa aku lambat naik level.Sebab? - Aku selalu main candy crush kat telefon! Bila aku main kat facebook,tiap-tiap hari naik level. Memang tak aci! Kalau aku tahu dari awal,mesti aku dah level 2++ dah sekarang.Kan? Haha

Pause.

Aku tengok berita kat tv ni.Tunjuk gambar keretapi Bukit Bendera.-Aku tak pernah pergi Bukit Bendera! Damn!

Sambung balik.

Candy Crush.Dulu aku menyampah sebab facebook aku semak orang request life sampai aku pesan kat orang tu,'Aku tak main candy crush,tak payah la mintak dengan aku!'.Sudahnya,aku stress sebab tiap-tiap hari aku nampak request dari kawan-kawan.Disebabkan stress dengan request,aku pun hanyut join sekali main candy crush! Haha

Tapi sayangnya,aku slow sikit main candy crush.Kawan-kawan semua dah level tinggi.Yang aku ni,apsal la susah sangat nak naik level. Aku memang benci bunyi music candy crush bila level failed! Bunyi macam nak boo kat aku je! 

Haih.Buang tabiat agaknya aku ni.Buang masa je.Termasuklah post entri merepek ni.Ok.Bye.Hihi ;p




1 comments:

whitecappuccino said... Reply To This Comment

hahaha! lucu plak baca entri ni...jadik jugak pasal candy crush ni..akak klu lama tak lepas hubby tolong main aci tak?