Saturday, September 4, 2010

Bila sudah 22....!!

Apa sudah jadi dengan Cik Ila semenjak berganjak ke usia 22 tahun ni?

shawl pilihan Cik Ila.
 Ya ampun!!! Beli lagi?? hmmm...
Apa boleh buat,tengok sana cantik,sini beli.Tengok sini lawa,sana beli.
Alahai,kenapa la Cik Ila dah jadi macam ni.Kata nak saving??
Sem ni saja,dah macam2 beli; cardigan,dress,tudung (segala jenis syiria,shawl,instant)
Apa lagi bila ada yang mengajak ke Padang Besar shopping2
Kalau tak ajak pun,direct selling kat kampus pun meletup2 jugak.
Bila kawan-kawan jual,mula la mata menjeling,apa salahnya beli dari kawan-kawan!
Bukan nak ambik hati,Cik Ila suka support member-member jual apa-apa
Disebabkan tu,Cik Ila akan beli jugak,at least 1..mana tahu,dengan hasil Cik Ila beli n guna,bisnes kawan-kawan jadi lebih untung??


Gambar kat atas,Shawl yang Cik Ila beli dari seorang kawan,Kelate mari!!!

Murah2..RM9!!! 

Cik Ila doakan bisnes dia akan berkembang.Mudah-mudahan,AMIN.
Melawa?Ohh,Cik Ila teringin sgt2 nak mencuba pakai.Memang sekarang mood untuk mencuba tu semakin menjadi-jadi.

0 comments: