Sunday, September 26, 2010

Kenapa suka bergambar di toilet?

Entri kali ni cukup eksklusif.Pertanyaan demi pertanyaan,tapi masih lagi menjadi tanda tanya orang tua-tua.Kenapa suka bergambar di toilet.Apa yang menarik di situ.Selepas buat survey dengan salah seorang rakan,beberapa kata putus dibuat.

Penulis sendiri tidak terkecuali
Apa yang penting di sini,setiap orang punya sebab masing-masing.Itu hal mereka untuk bergambar,mengapa jadi persoalan.CIk Ila mahu keluarkan idea sendiri.Beberapa kata putus yang dimaksudkan adalah;
  1. Camera/HP cantik sangat.Mesti tunjuk sebab nampak eksklusif.Mungkin Megapixel tinggi,sapa tau?
  2. Toilet tu menarik,cantik,colourful.Design toilet tak sama,okey!
  3. Cermin toilet clear dengan anggapan gambar jadi cantik,kalau tak clear,mesti ada orang gosok gigi dan terpercik di cermin,agaknya la..!
  4. Lampu toilet yang ada pencahayaan yang bagus,kaler suram
  5. Bergambar sementara menunggu kawan yang sedang ________!
  6. Bila tengok orang bergambar kat toilet,nak tiru jugak boleh? 
  7. Saja nak testing2 posing.Kalau nak buat kat tempat publis,ramai yang tengok
 So,kepada kawan-kawan di luar sana,apa agaknya alasan korang? :)

1 comments:

Ainul Mardziah said... Reply To This Comment

memang betul lah kat toilet ada pengcahayaan yang bagus lagipun toilet skrg terutama kat shopping complex cantik dan bersih itu tak cakap lagi toilet di hotel2 mewah rasa macam boleh tido jer kat situ.