Friday, November 25, 2011

Makhluk hijau Krokk..Krokk tu laa..

Dah lupa nak bukak blog.Sibuk sana,sibuk sini.Aku pun tak tahu apa yang rasa beban sangat hujung-hujung tahun ni. Yang pasti,2012 tu macam lebih-lebih sibuk lagi.Korang ingat tak dulu kecoh pasal 2012-Dunia berakhir? Merepek je tu! Haha

Sibuk aku bukan kerana apa.Demi sesuap nasi untuk masa depan jugak.Kalau aku tunjuk kat bawah ni,mesti ramai yang berpinar-pinar mata. Sebab aku dulu pun berpinar jugak mata bila tengok tajuk tu;

MODELING AND SIMULATION OF MULTILAYER InGaAs/GaAs/InGaAs SOLAR CELL USING SILVACO

Ikut suka la macam mana pun,pokok pangkalnya..benda ni mesti setel dalam tahun ni jugak tak pun,awal tahun depan! Rasanya,kalau ada ibu yang tengah pregnant sekarang,InsyaAllah..lahir anak tu,siap la benda ni..Biasanya peneman aku buat kerja ni adalah game kesayanganku,Angry Bird..Tapi makin lama,makin meluat la pulak bila lambat nak up-level..Semua gara-gara makhluk hijau (Krokk..Krokk) tu. Hmm.

8 comments:

hipotesis crew said... Reply To This Comment

haha.. saya xprnah mn gam angry bird tu.. so, xpaham sangat .. hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@hipotesis crew

Hehe..cuba la main..mesti tension! haha

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

akak smpai skang x penah main, tgk or usya pun game angry bird walau sana sini org cerita

Cik Ila said... Reply To This Comment

@THE LEKAT LEKIT STORY

hehe..akak try..msti tension..hehe ;)

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

menyampah main game tu pasal xlepas2..haha.. Gudluck ye untuk FYP tu.. :)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Hehe..btw,thanks! ;)

EmpayarUtama said... Reply To This Comment

Aku x pernah main, best ke? Camanapun gud luck yea :)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@EmpayarUtama

Emm..boleh tahan tension main game tu..tp best jgk la.. ;)