Friday, November 4, 2011

Rasa senang,tapi susah!

Sesuatu yang kita rasa senang,tapi sebenarnya susah...aku selalu macam tu.Kadang-kadang perasaan yakin tu sangat tidak bertempat.Tapi sekurang-kurangnya ada masih ada fikiran positif berbanding negatif.Ok la tu kan?Aku seorang je ke yang fikir macam tu?Tak..tak..ada bukti yang bukan aku seorang je macam tu..Kehkehkeh ;p


See..! haha

Gambar ni sudah cukup untuk menggambarkan keadaan aku setiap masa.Tapi apa boleh buat..bukan kita seorang rasa macam tu,orang lain pun sama.Kalau tak,takkan ada yang boleh lukis gambar macam tu dan share kat Facebook.Ye..benda tu memang betul-betul berlaku di zaman belajar sekarang.Tapi seronok jugak bila keadaan macam ni,macam cabaran yang sangat manis kalau ingat balik. Haha ;p

6 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

Kdg2 kes camni berlaku sbb kita stdy yg lain, soalan exam kuar yg lain.. mmg rasa nk menyumpah je la..haha

Sy pun pernah alami jgk..hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

tu la kan..rs mcm tak berbaloi bile kalut2 duk bljr psl tu..tau2..xkua pn soklan tu..tension.ahaha

robotkuning said... Reply To This Comment

ingat daim..ingat langkawi ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@robotkuning Ohh..semestinye! ;)

APAN said... Reply To This Comment

mugnkin tu yg dinamakan overkonfiden kot...bukan ko sorang je.ramai lagi yg kdg2 tu boleh dtg keyakinan camtu.termasuklah aku....yakin x bertempat...
papepun, yakin tu kena ada cuma jngan over.haha...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@APAN

Tu la psl..aku yg lebih2 overconfident..keh2.. ;)