Saturday, September 21, 2013

Mimpi Baby Boy!

Semalam mimpi sedih dah sayu hati.

Mimpi berdiri kat luar rumah,betul-betul dekat pintu grill.Nampak baby boy tengah tidur dalam rumah tu.Aku panggil baby tu banyak kali.Tiba-tiba baby tu terjaga sambil senyum dan terus datang kat aku. Yang sedihnya,baby tu tak dapat keluar dari pintu grill tempat aku berdiri tu.

Sampai situ je mimpi.Kacau betul dapat mimpi macam ni.Sebab mimpi macam ni buat aku terfikir tentang arwah baby Rizqi,anakanda sulung ku..

Menangis pulak bangun dari tidur.Cepat-cepat text husband cakap pasal mimpi tu.Husband kata,terlampau fikir pasal arwah anak banyak sangat sebab tu terbawa-bawa ke mimpi.Tapi takkk! Aku tak fikir pun pasal baby 2-3 hari ni sebab terlampau busy.

Agak-agak kenapa baby tu muncul dalam mimpi semalam? Uwaaa..Fikiran dah teringat kat baby Rizqi.Ya Allah,tabahkan lah hati menerima ketentuan-MU.Amin. ;(

2 comments:

Khairunnisa' said... Reply To This Comment

Aww *hugs* I wish I could do something for you... Bersabr, ya?

Nisa'

Suhaila Zahari said... Reply To This Comment

@Khairunnisa'

Thanks for your concern.. ;)