Sunday, September 25, 2011

Hang Tuah kata Takkan Melayu Hilang di Dunia..betul ke??

Selamat bercuti semua..Alamak,esok dah mula minggu yang baru..malasnya! Jangan malas-malas,nanti terbawak perangai malas tu sampai ke tua.Hari ni agaknya semua orang keluar shopping/beriadah bagi yang berkeluarga dan bagi student macam aku,ada yang masih dibuai mimpi dan  lain-lain lagi.

Aku dah siap semua kerja-kerja mencuci,mengemas dan lain-lain..cuma makan tengahari je belum..Biasa lah,perut aku tak tahan kalau tak makan asyik bunyi je..

Hari ni nak kongsi video kelakar sikit,dah lama tak tengok video ni,tiba-tiba jumpa kat facebook..Ala..video Hang Tuah ambil SPM tu..Jom layan!

video

6 comments:

msredcheesecake said... Reply To This Comment

Tulah suruh belajar tanak... Malas...

abah khalisha said... Reply To This Comment

ahahaha..memang lawak video ni..

Cik Ila said... Reply To This Comment

@msredcheesecake

keh3..tu la pasal..

Cik Ila said... Reply To This Comment

@abah khalisha

mula2 dgr..takleh lupa lawak video ni

belog|amiyo said... Reply To This Comment

lama dh tgk bidio neh. lawak gila.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@belog|amiyo

tu la..cik ila dh lame xtgk..sanggup g download blk..