Thursday, September 15, 2011

Merdunya suara,seindah rupa...itulah Ainan Tasneem

Untuk bergambar dengan seorang penyanyi,sangat tidak mustahil sebab penyanyi juga seorang manusia biasa seperti kita.Jadi kenapa mahu membezakan penyanyi dengan kita,tak ada beza kan?

Sebut tentang penyanyi,baru je 2,3 hari lepas bergambar bersama penyanyi.Tak pasti sama ada orang lain kenal atau tidak tetapi si dia (penyanyi) cukup popular dalam Youtube.Namanya Ainan Tasneem.


Si dia yang dimaksudkan berbaju pink,bertudung merah

Apa susah,bukak saja Youtube dan taip Ainan Tasneem,mesti korang akan kenal dia..Suara dia sangat mengancam sesuai dengan paras rupa.Jangan main-main,dia budak Bioprocess Engineering!

Ohh ye,dalam gambar ni,Ainan dijemput untuk membuat persembahan untuk Majlis Watikah Perlantikan Majlis Penghuni Kolej Kediaman UniMAP sesi 2011/12 dan Penghargaan kepada MPKK sesi 2010/11.Gambar si dia membuat persembahan??Harap maaf,masa tu adalah masa untuk mengambil lauk-pauk,faham-faham jela..makanan diutamakan! Keh3

Tengok sana dan sini

Jangan lupa,bukak Youtube dan dengar lagu-lagu Ainan Tasneem,mesti korang suka! ;)

3 comments:

Ajeyy Rawk said... Reply To This Comment

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

yang bertudung biru tu buat show jgk x? hee :)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

ohhh..tidak.. ;)