Friday, October 19, 2012

Entri 26 - Bleeching

Kahwin itu senang dan mudah seperti yang dituntut,bersederhana.

Tapi apa yang banyak sangat hal? Masyarakat kita sekali dengan mentaliti masing-masing.Justeru (fuh,skema habis!) Entri hari ini aku cipta sempena genap 26 hari sebelum hari keramat tu.

Orang tanya aku persiapan macam mana.Kata aku,ok jeeee! 

Kawan-kawan pulak sibuk tanya,dah pergi bleech? Aku yang agak kuno ni tertanya-tanya jugak,ape kehei nye bleech-bleech ni? Ohh,rupanya cerita tentang alam Spa. Entah,dulu tak pernah pun tau.Sekarang baru tau,yang aku tau body scrub je.Ok.agak lambat di situ.Bunyinya macam menarik.Luntur habis habaq hang! - member la kata. Tak boleh jadi,kena pergi jugak.Tiba-tiba sesuai pulak kan untuk aku yang tak berapa nak cerah ni. Haha

Untung wei,bakal pengantin duk dengan housemate seramai 8 orang anak-anak dara semua ni..Banyak jugak benda baru yang aku baru tau. Yang aku ni pulak sah-sah sebelum ni tak cukup pengetahuan. Tahu pergi kelas,balik,makan,online fb.Itu je.Benda lain haram tak tahu.

Mesti nyaman!
Nak tahu lagi boleh ke website ni ; Pakej Bleeching di Spa

Entri 26 berakhir kat sini. Lepas ni apa lagi yang aku nak bebel,nantikan menjelang hari keramat tu.




4 comments:

pazil said... Reply To This Comment

weewit.8 orang anak dara tu ada yang solo tak.HAHA.

bleeching dengan lulur tu ada beza ke?
hais.banyak lagi gua kena belajar ni. :p

Cik Ila said... Reply To This Comment

@pazil

Ada 2,3 org solo,selebihnya tak xbrani nk recommend..nnti lu kene halau dgn penyapu.hahaha

zan said... Reply To This Comment

ooh!! best dpt gi spa.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@zan

Sangat best!