Wednesday, October 3, 2012

Sensitif lebih

Aku cepat hangin..

Kadang-kadang aku malu bila aku ni sensitif sangat. Padahal orang cuma bergurau,tapi aku over pulak kecik hati.

Ex kepada ex-ex boyfriend aku pernah kata,aku ni terlampau sensitif,cepat betul terasa hati. Aku bila kecik hati memang aku serius.Tapi lepas reda tu,aku rasa macam..Mak aii..tak perlu la kot nak terasa bagai. Sekarang aku sedang cuba untuk hilangkan rasa sensitif. Bukan gigi sensitif ye tuan-tuan dan puan-puan.

Caranya mudah aje.

Bila agak-agak rasa kecik hati,fikir la satu statement berapi yang boleh buat dia pulak sakit hati. Tidak digalakkan mencuba pada anda semua. Hanya aku saja yang boleh cuba. Tu je cara yang boleh buat aku tersenyum puas hati. Gelak jahat.

Dah.tata! ;p

4 comments:

pazil said... Reply To This Comment

hoho.revenge of sith eh?

:p

Cik Ila said... Reply To This Comment

@pazil

Agk aaaa..

nadiah daud said... Reply To This Comment

susah klo cepat terase ni. org takot nak bawak bergurau nanti. tp, klo diri dah camni, nak wat guane kan (: org sekeliling kene paham je laa ^^,

LelakiSemalam said... Reply To This Comment

ui seram ...hehe