Friday, February 17, 2012

Boleh jawap ke tak?

Semalam agak bengang,bila tak dapat jawap satu soalan.Satu soalan yang orang share kat FB.

Menyampah sangat-sangat! Apa yang menyebabkan aku makin bengang bila orang lain dapat jawap,tapi aku langsung tak tahu nak jawap apa.Hari ni aku selongkar satu-satu yang orang post kat FB.Last-last jumpa solution.

Terfikir,diorang ni memang dapat jawap ke,atau saja nak kerek mentang-mentang dah lama tau jawapan....??


Bila aku dah tau jawapan sebenar,memang aku tak puas hati.Itu bukan soalan pun dan tak perlu jawap kot semua tu.Nahh! bengang punya pasal.Hahaha

Ada tak yang tak tau jawap? Tak apa.Mengaku jela.Aku pun tak boleh jawap jugak.Tapi jawapan dia memang tak sampai 5 minit pun..

16 comments:

Hans said... Reply To This Comment

apa yer jawapannya?


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

~eZmALiZa~ said... Reply To This Comment

alaaa...ape jawapan dia cik ila? blur gak nie :P

Adyn Adynda said... Reply To This Comment

Hehe..okay.dah tau dah jawapannya.mcm kena prank pulak rasanya O.o

EllyZahari said... Reply To This Comment

soklan iQ ke ape tuh? penat pk..ke jwpnnye ape2 je pn bleh..hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@~eZmALiZa~

Ezma,jgn pk ssh2..benda tu sbnrnye snang..tp sbb kita dh blaja smpai peringkat yg complex,benda tu jd ssh...sila cuba lg.. ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Adyn Adynda

mmg sgt2 rs mcm kene prank..huhu

Cik Ila said... Reply To This Comment

@EllyZahari

Jwpn dia mmg ada 1 je..logik pulak tu..
kalu otak dh biasa tgk soalan complex,msti soklan ni xleh jwp..

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

jawapnnya 1 kn?

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

jawapannya 2..hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Ish.ni mane satu ni jwpn...mne bleh jwpn ade 2..ish2

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

muktamad..jawapnnya 2.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Wah..hebat.ni msti usaha gk cari jwpn..hehe

robotkuning said... Reply To This Comment

IQ gua tinggi sangat.hahaha.jenuh dah fikir.gagal sungguh aih.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@robotkuning

takpe..ramai org xleh jwp.. ;)

robotkuning said... Reply To This Comment

macam mana ke cara kiranya?dah 2 hari tak makan nasek memikiorkannya.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@robotkuning

Atenye ssh beno deme memikiornye...2 hari xmkn nasik..kesian.teman nk bgtau,jwpn dia 2 aje... ;)