Friday, October 15, 2010

Apa korang buat?

Bangun pagi-pagi,dengan harapan.Jogging dan terus jogging.Settle je Subuh,mula gerak ke tapak jogging.Depan rumah je pun,BASKETBALL COURT! 

Lari punya la semangat.Dalam hati,"Ohh,mesti kuat kan semangat.Lari lagi..lari lagi.!"
Dalam hati,bangga gila dapat jogging.Yelah,bukan senang nak dapat jogging,mesti busy dengan kelas.Kalau tak busy pun,MALU.Takpa la,jogging pagi-pagi jela.Round ke 5 sudah,fuh...mesti kuat lagi..lari lagi...
Sekali pusing.YA RABBI.....


Kalau korang jadi Cik Ila,korang buat ape? Tengah lari ni...Peluh penat satu hal.Peluh takut pun satu hal.Nape la time ni kau baru nak muncul wahai sang anjing.Bajet-bajet dia nak kejar...Aik,tiba-tiba,sampai kat court tu,dia patah balik.Aik????? Nape kau patah balik.Tadi gaya macam nak kejar aku.Nape patah balik.Fuhh..lega.Buat penat je cuak.Memang takut la,mana ada orang bangun pagi-pagi.Kalau anjing kejar,siapa nak tolong? Hmm...anjing memahami hasrat murni Cik Ila.CIk Ila mau jogging je,tak kacau dia pun.Hmm..Selamat! hehe

2 comments:

SyerAgh said... Reply To This Comment

anjing lau kita lari makin dia kejar.. lau dia dtg dekat.. sepak jerk.. haha

Cik Ila said... Reply To This Comment

hmmm...mampu la nk sepak kan..dh la xde orang..skali die kejar,abeh..makin laju lari..haha