Tuesday, October 12, 2010

Detox Foot Patch

Cik Ila ingat benda ni main-main je dulu.Tak sangka pulak jadi betul.Semua orang pun kenal Kinohimitsu kan?haa,ni nak cerita pasal adik beradik dia.Semalam punya semalam beli Detox Foot Patch,ala yang keluarkan toksin dalam badan tu.Dapat dari seorang kawan,lain kos.Baik budaknya.sopan santun.eheh.Dulu nak beli dari ex-schoolmate,tapi bila fikir pasal postage,terus hold dulu.Ni alang-alang dekat,beli jela kan?Nak promote sikit la pasal Detox tu kan.Tak percaya? Ok,tengok gambar.

ni description dia.

SEBELUM
SELEPAS
Amacam,ada berani mau try? Cik Ila sarankan,cubalah sebab Cik Ila pun baru hari kedua sesi percubaan Detox ni,kesan dia ada perubahan la.Bangun pagi-pagi rasa lebih segar.Tapi depends pada siapa yang cuba jela kan? So,apa tunggu lagi,jom shopping Detox Foot Patch.Cik ila beli dengan harga RM3 untuk sepasang,kira murah la tu kan?

2 comments:

athirah said... Reply To This Comment

leh tlg promote utk ak skali r camni... HAHHAHAHA... dak UM.. meh bli ng ak... lalalallalalalala

RM3/pair

http://misztrex-biz.blogspot.com/

Cik Ila said... Reply To This Comment

hahahaha...trex oi,blog aku xde org bukak la..kalu ada pn,sorang 2 je...hahahaha...