Sunday, October 31, 2010

Jom serang blog MakDaraTerdiva!

Jom-jom kita melawat blog MDT..hoh,ape tu???? Okeh,blog MakDaraTerdiva.Hari ni mau promote ini blog maa...Rugi korang tak melawat blog ni,siyes best.Nak tau sebab pe?? Tengok sendiri kat http://www.makdaraterdiva.com/ ..

Cik Ila suka blog ni...so MDT,ehem-ehem..hehehehe.Short description psl blog ni;

1.  MDT punya blog tak busan macam blog lain sebab ada byk topik.

2.Topik dia lebih rileks,tak skema pun.Lebih pada santai

3. Followers boleh tahan ramai.Sebab?? Dah memang blog MDT best,mesti la ramai orang follow.

4. MDT mmg bloggers tegar.Memang separuh jiwa dan raga pada blog.

5.Agak kagum dengan MDT,even sibuk dengan hal-hal lain,tetap spend masa tulis blog

6.Blog MDT simple,tak serabut,bila bukak,terus keluar entri.Ada setengah blog,loading lama gila.

7.MDT baik hati buat contest.Bila ada contest,lagi ramai followers.Lagi rasa nak follow blog MDT.Thank you MDT,nanti buat contest lain pulak tau. :)

8.Colour blog pun menjadi perhatian gk.Especially girl,yang mana yang mmg cinta pink separuh mati tu,confirm suka tengok blog MDT ni.Nice-nice.

9.Blog MDT tak da lagu.Setengah follower tak suke blog ada lagu,bingit oi...!! ahha

10.MDT ni peramah layan follower.Even Cik Ila baru je jd follower MDT,Cik Ila kagum dengan MDT ni.

Okeh.habis promote.Kpd kawan-kawan,jangan segan-segan jadi top follower blog MDT tau.
 http://www.makdaraterdiva.com/ .....Kepada MakDaraTerdiva,teruskan berblogging! hehe

2 comments:

makdara TERdiva said... Reply To This Comment

thx ila sudi join kontest ni..well done..

MDT terharu okeh..:)

nnti tunggu result yerr

Cik Ila said... Reply To This Comment

thx jugak kt MDT sbb buat contest... :)