Saturday, October 9, 2010

Open House 2010

Alang-alang suasana tenang ni kan,tiba-tiba mood datang utk tulis blog.Dah lama tak tulis.Malas kot,busy pun mungkin.Semalam,Aidilfitri dah habis.So,pada siapa-siapa yang kononnya nak buat open house tu,hentikan lerr..Sebut pasal open house,memang hari ni nak cerita pasal open house pun.Tahun ni la catat record paling banyak pergi open house.Ada banyak sangat gambar open house.Tapi tak dapat nak upload semua la kan.Nanti,jadi fotopages pulak.ahah!

Open house rumah En.An kt Changlun
muka-muka happy dapat makan :)

Okeh,itu rumah En.An.Ada lagi gambar.Kesimpulan,tahun ni la paling banyak undangan open house.Kalau ikutkan,majlis berbuka pun boleh tahan banyak.Alhamdulillah,rezeki murah tahun ni.Next picture untuk Majlis Sambutan Aidilfitri Kg.Wai,di mana masa ni,Cik Ila kurang turut serta makan-makan dengan semua yang datang,kene jaga PA sytem n audio.Hmm..dapat makan ciput je.Tapi takpa,yang penting,majlis selamat dan lancar. 

Penganjur bersama :)
ramai kan orang? makanan habis!


satay yang diserbu!

artis jemputan n ain!

 Hmmm..dah byk gmbr publish,tapi sebenarnya byk lagi tempat.Cuma tak berkesempatan nk publish semua.Ok.That's all for today.Say bye2 to Syawal. :)

0 comments: