Wednesday, December 28, 2011

Mereka kecewa...Lisa Oh Lisa!

Nampaknya ramai yang kecewa bila Lisa Surihani dan Yusry KRU umumkan tarikh pernikahan mereka.Lagi-lagi sang jejaka.Cukup melepas! Haha

Nasib baik aku bukan fanatik kat Lisa Surihani mahupun Yusry KRU.Tapi begitulah keadaannya,ala-ala Siti Nurhaliza gitu.Kecewa dan melepas.Bila dah berumah tangga,populariti sedikit terjejas.Yelah,dulu solo..sekarang berdua,baik cari orang single lain,ye tak peminat? Haha

Aku kisah apa diorang kawin,tak ada kena mengena dengan aku.Tapi tiap-tiap hari wall facebook aku semak la jugak,sebab asyik baca status pasrah sang jejaka.

Gambar kat bawah adalah hasil 'print screen' status Facebook yang menunjukkan mereka betul-betul kecewa!

Pertama : Seorang kawan yang sedang buli peminat Lisa
Kedua: Situasi pra-tonton filem "Papa,I Love You!"
Ketiga : Statement jeles! Haha
Keempat: Doa dari peminat Lisa.

Laaa...sampai macam tu sekali.Kesiannya peminat Lisa ni.Alahai..Tak pe la,biarkan Lisa bahagia.Neelofa kan ada? Haha

6 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

hehe beralih kat neelofa la pulak ye...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Haha...Sy lebih suka tengok Fazura..haha

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

fazura sweet jugak kan? the way she's speak mcm unik sket...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Btol2..dia unik..dh la comel..hehe

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

neelofa jgk

Cik Ila said... Reply To This Comment

@LollyHatesMe™

yeahh! ;p