Friday, February 18, 2011

Baru,panas,panas!!!!

Yaa,blog baru entri baru..mari-mari..Mari baca.Selepas buat kajian dengan blogger-blogger lain,Cik Ila buat keputusan untuk tukar layout.Sebelum ni kelabu mata je baca entri berlatar belakang semua hitam.Bak kata sorang blogger ni,nak bagi orang suka baca,cuba buat background putih dan tulisan hitam.Hoh,ada efek rupanya!! Tak pernah tau,sebab saya blogger baru.Cewah!

Ada jugak blogger yang bagi cadangan letak gambar banyak-banyak.Err,tak ke berat blog tu nak loading?Tapi gambar apa eh,gambar kat entri ke,gambar dekat side tepi kat gadget tu??Hmm..Yang tu,boleh diusahakan lepas ni.Tapi mana nak cari gambar? Jap nak cari.Maklumlah,dulu-dulu tak suka bergambar,sekarang pulak gila camera.Susah,susah!!!!

Kesian pokok tu kan? hee ;p
Cukup,cukup!!! Next time gambar pulak.Ini namanya sesi menunjuk gambar! Rasanya,pada pendapat korang,blog ni ada apa-apa yang tak kena ke? Atau sebarang cadangan lain?Cik Ila terfikir nak buat header baru,tapi belum cukup masa lagi.Sedih.Masa banyak,tak pandai guna!

4 comments:

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

tu diaaa..mesti juwe meleleh tgk ni apo lagi kimi hahha..

wat profile picture facebook laluh hahaha

Cik Ila said... Reply To This Comment

Mije : Ni mije ni sokmo blah tu.sejak bilo hau dio jd gni..dlu dop..ado mslh ko gapo mije?statement dio sumo panas2.gmbr tu lamo doh ore buat profile pic.ish3..

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

rilek ila rilek hahaha..maroh sokmo ila loni..haha

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

lolly loves me...hahaha

mije ni ado masaloh jiwo sikit cik ila... harap maafkan la dio deh...huhu