Wednesday, February 2, 2011

Jangan tengok gambar ni.

Yeah,dah selamat sampai di kampung halaman.
Internet punya la super duper lembab!
Okeh,tadi jumpa gambar ni kat e-mail.

WARNING!
Jangan tengok kalau anda seorang yang geli pada darah dan seangkatannya!







Gambar yang dimaksudkan adalah;
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Kesian kat dia,tapi sempat belek handphone!

Pengajaran dari gambar
* Dalam keadaan macam ni,tinggalkan lah Handphone anda sekejap,banyakkan berselawat dan beristigfar,ingatkan family dan orang-orang tersayang.
* Sentiasa berhati-hati dalam apa jua situasi,sebab kita tak tau apa nasib kita selepas ni.
* Banyakkan ingat Tuhan,kadangkala bala yang menimpa tu atas kealpaan kita pada Yang Maha Esa.
* Sentiasa bersyukur dengan apa yang Tuhan bagi,jangan sampai Tuhan tarik balik keistimewaan yang ada pada kita.

Wallahualam.

10 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

dia nk call ambulans tu...

Jard The Great said... Reply To This Comment

dia nak meminta bantuan melalui henfon kot. hhuhuhu

salam perkenalan jugak =)

Cik Ila said... Reply To This Comment

azwan : mungkin la...kita fikir positif! hehehe

Jard : mungkin jugak! agaknya lama sgt terseksa..huhu

Faiz said... Reply To This Comment

wow...hancus suda kaki die..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

Faiz said... Reply To This Comment

neway..mmg student unimap pun..huhu..lau congak2 sume adala 4 tahun dah dok kt unimap tu..ade lg 2 tahun..haha..slmt berkenalan..warga blogger unimap..huhu

p/s: thanks follow blog sy..sebagai balasan, sy dh letak blog ini kt ruang follower kt blog sy..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI DISINI****

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

emieysandra said... Reply To This Comment

dah tertengok!!!
waaaaaaaaaaaa..lembik pale lutut ni..grr!

Kairel Keflee said... Reply To This Comment

wah. goreng sedap tu~

Cik Ila said... Reply To This Comment

faiz : ramai rupenye blogger unimap..hehe

emieysandra : haaa..sudah! haha

ayie : yeke? sdap eh goreng?ish3

Joey said... Reply To This Comment

ooooo dassatttttt,,dasattttttt

faz_e said... Reply To This Comment

geli giler~
Huish~