Wednesday, February 16, 2011

Dia ni degil betul...

Oh,dah lama tak update blog.Pelik dan hairan macam mana orang boleh update 24jam blog diorang.Cik Ila tau Cik Ila banyak masa,tapi banyak lagi kerja lain yang  perlu dibuat,bukan semata-mata mengadap blog sepanjang masa.Malas bebel lagi.Straight to the point.Nak cerita sesuatu.Mau tau?

Hari tu Cik ila ke sebuah pasar raya di Perlis yang indah lagi mempersona ni.Saja la shopping dan shopping lagi.Cik ila ni style suka shopping sorang-sorang.Alasan,senang nak gerak,kalau pergi ramai-ramai bajet lari nanti.Oghang Peghelih,anda tau kan pasar raya mana yang disebut-sebut ni???Sebuah pasar raya paling famous kat Perlis.Datang beli baju sementara masih ada ihsan mereka untuk buat sale bertimbun-timbun.Ini lah peluang  untuk tabur duit ke situ. Tettt..sedih!!---> Duit semput la kalau shopping yang ade sale-sale  nih.Faham-faham la kan,orang perempuan!

Gambar hiasan - budak yang degil -

Okay,kenapa agaknya Cik Ila letak gambar dua budak kecik ni???

Sebab cerita Cik Ila ni ada kaitan dengan budak kecik.Budak-budak kecik ni,nakal...Betul tak??

Nak dijadikan cerita,semasa Cik Ila pilih-pilih baju yang berkenan di hati,Cik Ila pun pergi la cuba-cuba baju kat fitting room.Awal-awal tu macam tak ada apa-apa yang berlaku.Mai-mai pastu,tiba-tiba bunyi suara budak kecik umur dalam 4,5 tahun dekat fitting room tu.Korang pun tahu kan,kebanyakkan fitting room,pintu tak full sampai ke bawah so ada ruang la sikit.Budak tu???

Budak tu pergi intai pulak kat bawah pintu tu..!!!! Grrrrrr~ Marahnya,geramnya,tak tahu nak kata apa masa tu.Dah la mengintai,orang halau dia tak lari pulak tu.Hampeh!! Lama jugak la,baru mak dia datang marah-marah anak dia.Yesss,budak tu kena marah!!

** Kalau korang kena macam tu,apa korang buat kat budak kecik tu?? Rasa nak je jentik hidung.haha

7 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

Pegi the store ke?huhu...

hoyahadis said... Reply To This Comment

Salam kenal..
Akak blogger baru..he..he..
lagi susah nak update blog.
tak tau nak tulis ape kat entry..
takut orang menyampah je bile bace ape yang akak tulis.
betul ke macam tu bagi seorang blogger baru..
Tang budak kecik yang degil ni memang menggeramkan..
pernah dulu akak kena buli budak kecik anak jiran.hari-hari buang kasut akak.tensen tau.
err..tulis komen ker tulis entryni.
keyla stop..

Cik Ila said... Reply To This Comment

azwan : hahhaa..xtaw2.. hee ;p

hoyahadis : akak,tq sudi komen.perasaan blogger baru mmg mcm tu kak,tp lama2 ok la..hehe
akak kene buli?? mmm..mmg nk kena budak tu,tibai je kak..haha

Faiz said... Reply To This Comment

hahaha...kesian...bahaya gak the store nie..huhu..igtkn dh slmt dh..npe xamik gmbr je budak tu..haha

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

ahh sudoh amik gamba anok kawe dok oyak..saman2

Cik Ila said... Reply To This Comment

faiz : tak sempat nk buat ape2,terkejut satu hal.hahaha

Lollyhatesme : anok demo hok nim?? xcomey lasum!

nabila faryzza said... Reply To This Comment

ishh! geramnya kalau ada budak mcm tu. kalo kte laa, kte jerit kuatkuat, HAHA :D