Monday, February 28, 2011

Fuh..sabar jela!!

Tertekan,tension? ahh..sama la tu maksudnya.Ada tak blogger yang tengah tertekan sekarang?Tengok macam Cik Ila,tertekan tapi tulis blog.Adakah ianya bagus? Tentu la,daripada duk maki-maki orang tak tentu pasal,baik tulis blog.kan kan kan?

Okeh,kenapa tertekan?

Sebenarnya dari minggu lepas rasa macam ni.Sibuk? Mungkin jugak.Banyak event sejak minggu lepas.Hari-hari cuti semalam tu terkorban untuk event Universiti.Tapi tak mengapa.Penat tapi berbaloi sebab dapat habuan elaun dan makan percuma.Ohh dunia,kan best setiap hari makan percuma.

Test?Ujian? Satu hal jugak.Belajar bagai nak rak,tiba-tiba test batal,tukar minggu depan.Bayangkan,banyak mana dalam kepala ni yang belum release lagi?? Sakitnya kepala.Sekurang-kurangnya,bila test dah habis,kita jadi lega.Tapi selagi test belum habis dan ditangguh-tangguh,korang faham tak perasaan tak sabar nak jawap tu macammana?Segala benda tu tak boleh buat selagi test tak setel.

Tertekan lagi satu sebab internet..Grrrrrr~ Sabar jela.Bila time kita perlukan dia,time tu la dia buat hal.Padahal internet dah ada 2, 1 broadband dan 1 lagi memang kolej sediakan.Tapi kenapa hampeh?Dah la tu,banyak pulak page yang di'block'.(Internet kolej) Sampaikan blog yang ada domain sendiri pun di'block'.Adehhh.Ngapain dong,kapan kuterus begini?

Sorry encik batman,tak boleh nak blogwalking!!
Erk,itu blog ok,bukan halaman-halaman porno.Adoi..Kalau macam ni la gaya,Cik Ila bungkus laptop la jawapnya,bukak buku sepanjang masa.Wah.mesti dapat Anugerah Dekan kan? kan kan kan? Hmm..Sabar jela.

5 comments:

krole said... Reply To This Comment

wuahhh!!!kok smpai jd g2 ahaks...sabaq ye wak...besa r tu..susah2 dulu..sng2 kmudian~truskn usaha~

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

sebab tu saya pakai domain blogspot je...hee


sabo jela..

Cik Ila said... Reply To This Comment

krole : gitu sihh...baik..thanx ya! haha

azwan : hahahaa..xperlu kot pakai domain sndri,kene byr..baik gune yg free..huhu

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

bkn domain blogspot azwan..
hosting blogspot hehehe..

Cik Ila said... Reply To This Comment

mije : fuh..sabar jela aku ngn bdk mije soram ni...hish