Thursday, April 14, 2011

Makan Kismis time nak exam,kalau tak exam tak makan pulak kismis...

Assalamualaikum...

Sepanjang pemerhatian aku 2,3 hari ni,aku nampak banyak sangat KISMIS dan makanan-makanan berkhasiat di sekeliling aku.Opps,tapi bukan aku punya,kawan-kawan aku punya (housemate la!).Heheh

Nampaknya bahang Final Exam dah dirasai oleh semua orang.Dan di sinilah bermulanya masa untuk 'buang tabiat' budak-budak yang nak exam.

Contoh: Esok nak exam,hari ni MAKAN KISMIS banyak-banyak.


Persoalan : Sebelum exam,atau awal-awal semester dulu,makan tak kismis?


Jawapannya mestilah jarang-jarang atau kadang-kadangkan?Fenomena ni sentiasa berlaku kat sini,nak tergelak pun ada sebab aku pun diajak sama untuk makan kismis tu.Ohh,Terima Kasih banyak-banyak sebab offer kat aku tau! hehehe.Nak harapkan aku beli,jangan haraplah sebab aku ni kedekut banyak.Bila time nak dekat Final Exam,ramai betul makan kismis,dengan harapan ilmu cepat masuk.

Hmm,apa-apa jela! Yang penting,korang semua dan jugak aku akan menjawap final dengan tenang nanti.InsyaAllah..Good luck juga pada kawan-kawan blogger yang nak exam tu ye.Bye



6 comments:

misz sheyla said... Reply To This Comment

hakhakhak..biasa dah cam ni..time exam je sibuk cari tu cari ni..cam effect die terus dpt...tapi walopon begitu ai tergolong dlm ciri yg sama..hahaha

Cik Ila said... Reply To This Comment

misz sheyla: hahhaahahah.kelakar la kalau jd student nih...mcm2 benda buat..hehe :)

xazryx said... Reply To This Comment

haha .time exam jela nk mkn kismis .

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

Gudluck cik ila... stdy btol2 eh...huhu

EllyZahari said... Reply To This Comment

dulu2 time nk exam i mkn nasi je..hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

xazryx : hahaha..tu sudah tentu...kismis wujud time nak exam je..

Azwan : tq..:)

elly : i pun makan nasi je.hehe