Saturday, April 30, 2011

Tua sangat ke aku ni?

Assalamualaikum


Home sweet home.Aku dah berada di rumah dengan selamatnya.Esok lusa,nak praktikal lagi.Dush,dush!! Penat pun tak habis lagi melihat panorama hutan sebab kali ni balik dengan kereta.Sepanjang perjalanan dari Perlis ke Kelantan,serius mengantuk macam apa je! Tapi telah  kucelik mata sebesar-besarnya untuk pastikan keadaan terkawal dan aku sampai dengan selamat.


Topik hari ni sebenarnya kurang menarik bagi aku! Tapi aku nak jugak cerita dalam ni.
Sebenarnya,aku ni......
Baru je umur 23,baru genap la bulan Februari hari tu --> **ehem,birthday sehari sebelum Valentine Day tau,sila take note! haha**


Dan,aku banyak kali terkejut sebab orang kata umur aku sepatutnya dah tua.Sedih wei dengar!! Korang ni pandai-pandai je buat kesimpulan sendiri.Aku rasa aku masih budak lagi,tidur pun dengan teddy bear lagi,tua jugak menjadi tekaan mereka dan mereka ni.Kot la nak panggil aku adik ke ape ke,kan?-->**eheh,perasan muda!**haha


Kadang-kadang best jugak jadi macam ni sebab orang akan layan kita serius dan tak main-main macam cakap dengan budak-budak.

2 comments:

EllyZahari said... Reply To This Comment

ingt x kalo kuar ke mane2? nt adela makcik2 or sape2 yg brtanye," yg ni kakak eh?" (sambil merujuk kpd dirimu walau diriku jauh lebih tua...keke)

Cik Ila said... Reply To This Comment

Tu semestinya...grrr! Geram daku! hahaha