Wednesday, April 13, 2011

Perlu ke fan page macam tu?

Assalamualaikum....


Sejak dua menjak ni,aku selalu LIKE page pasal baby dan page-page seangkatan dengannya seperti PA&MA,Cutest Closet Baby Store dan lain-lain.
Korang rasa kenapa aku LIKE page-page tersebut???
Eh,aku bukan berangan nak dapat baby tapi semua ni gara-gara orang datang ke fb aku dan tulis;


"Open this URL and LIKE this photo....www/facebook.com/abcdrfg..."


Ok.Takpe,demi nak tolong 'saeng-saeng ambo',aku pun  tekan button LIKE walaupun aku rasa aku masih belum sesuai masuk page tu dan kawan-kawan kata excited nak dapat baby,tak mengapalah! Aku terima...Dari pemerhatian aku,banyak jugak contest baby comel.Eh,aku sangat TAK KISAH masuk page tu.Apa yang aku kisah??? Aku KISAH pasal page Pencarian Lelaki Sweet dan Wanita Bertudung dan SEANGKATAN dengannya!!


Perlu ke wujud?? 
Heheheh..Jangan marah ehh semua...Bertenang!
Renung-renungkan,fikir-fikirkan!

2 comments:

Amirrah Zawani said... Reply To This Comment

suka gak masuk page baby.. tp page baby je yg.. yg lain tu tak =-=

Cik Ila said... Reply To This Comment

Amirrah : kan..? baby comel la jugak..ni buh gmbr org dewasa paling comel la,cute la..ntah ape2..haha