Friday, April 8, 2011

Tak sangka jadi blogger!

Semakin lama,semakin saya tak percaya yang saya ni seorang blogger.Kenapa tak percaya?Sebab dulu  tak pernah bercita-cita nak jadi seorang blogger.Yela,dulu mana ada lagi blog-blog dan segala bagai ni.Mula tahu pasal blog bermula 2006 sebab ada kawan buat blog dengan blogspot.Masa tu bantai je menulis kat blog Friendster (eh,femes apa dulu!) Haha.



Oh,ye..kakak saya juga terkejut bila dapat tahu saya ada blog!! Tapi saya pun LAGI terkejut bila dapat tahu kakak saya sendiri pun ada blog.Kalau nak dibandingkan antara kami,rasanya kakak yang paling banyak idea merepek! (Er,maksudnya,daya kreativiti menulis dia lebih tinggi berbanding adik dia ni).Lagipun,kakak suka membaca novel.Kiranya tak pelik lah kalau kakak ada idea menulis.Berbalik kepada adiknya iaitu saya,membaca novel pun sekali-dua ikut mood.- Eh,masa cuti sekolah selalu jugak baca novel,sebab kakak pun mesti cuti semester masa tu,bawak balik novel seperti membeli baju di gudang BUNDLE!!-



Saya menulis secara bebas,tiada paksaan dan tiada desakan siapa-siapa.Tapi seperti tajuk di atas,saya masih lagi tidak percaya bahawa saya seorang blogger.hahaha.Sekian.

4 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

Lawa header, buat sendiri ke? :)

mohd azmir shah said... Reply To This Comment

Kamu tak percaya saya percaya...heheh

http://blog-pke.com/

Cik Ila said... Reply To This Comment

Azwan : Tq.Header tu? Tak tahu la siapa buat.haha

azmir : Saya tetap tak percaya!

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

Masa tu bantai je menulis kat blog Friendster <<---- hehe.. meh HI FIVE dgn zie meh. coz zie pun sama gak taw. time lom bermula jd blogger. zie bantai je tulis kat FS...hehehehe