Thursday, June 2, 2011

Kisah cinta aku lagi?

Semenjak aku buat blog,ada la 2,3 orang tanya aku,
"Kenapa aku tak pernah cerita pasal cinta dalam blog??"
Ohh,bila aku baca persoalan tu,mata aku dua biji naik ke atas.Dalam hati aku,eh sibuk betul dia ni!! hahahaha ;)


Sebenarnya macam ni wahai tuan/puan yang bertanya;


Aku sebenarnya anggap cintan-cintun tu suatu yang terlalu personal untuk cerita dalam blog.Walaupun orang lain cukup berbangga dengan kisah cinta masing-masing.Sesungguhnya,kisah aku kalau cerita dalam blog ni,aku takut jadi website cerpen pulak.Terlalu syahdu dan menghiris hati.Cewah! haha


Cinta tu buta dan membutakan! Serius! ahah

Orang lain pun ada kisah cinta.Tapi kisah cinta aku,kalau boleh aku tak nak pun orang tahu.Bukan terlalu nak berahsia sangat,tapi bukan style aku untuk cerita benda-benda tu kat orang.Bukan tu je,status FB pun aku tak pernah tulis pasal cinta-cinta ni.



Cinta aku tak la seagung mana pun tapi macam aku kata tadi,cukup personal kalau aku nak cerita.Kalau aku cerita pun,aku takut aku pusing cerita.So,baik jangan tanya sebelum korang tertipu dengan kisah cinta aku.Kepada seseorang yang aku pernah cerita kisah cinta,minta maaf sangat-sangat,apa yang aku cerita tu takkan sama dengan kisah sebenar.Niat aku cerita adalah untuk tidak menghampakan korang je.Maaf kawan!! ;(

6 comments:

ejulz said... Reply To This Comment

betul tu, kita bukan artis pun nak kongsi2 pasal cinta ni kan? huHu

len kali kalo orng tanya, jawab je no komen.. macam jawapan artis.. heHe

Cik Ila said... Reply To This Comment

ejulz : betul2...hak kita la kan nak cerita ke tak... ;)

Darkbatman said... Reply To This Comment

hahaa.. btol gak.. sume 2 pd kita.. bukan sme sal kita bleh share dlm blog..

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

hehe...tol². tp klo kdg2 nk tuliskan juga...apa salahnya..hehe

Hans said... Reply To This Comment

sokong komen ejulz
hehehehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

Aie Batman : btul2.. ;)

k.zie : boleh.tak salah..hak masing2..hehe

Hanz : sokong awk jgk! ;)