Thursday, August 16, 2012

#20ThingsIDontLike

Assalamualaikum.

Tag diambil dari twitter.

#20ThingsIDontLike

1. Jumpa dengan orang yang tak tahu tepati masa.
2. Menunggu seseorang bersiap atau sebarang jenis tunggu yang lama sangat.
3. Orang yang tak pandai hormat orang lain
4. Orang salahkan kita
5. Bersepah-sepah/kotor
6. Makan tak habis
7. Jumpa orang cerewet.
8. Membazir
9. Shopping berjam-jam
10.Bunyi bising
11.Tak boleh tidur
12.Mimpi ngeri
13.Barang hilang
14.Orang usik barang-barang kita
15.Tak minta kebenaran
16.Orang berlagak
17.Jiwa tak tenang
18.Rasa bersalah
19.Berdebar-debar
20.Orang menyusahkan kita

3 comments:

Awie Omar said... Reply To This Comment

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

Shahrul Hairy Shaharuddin said... Reply To This Comment

No.16 tu paling saya tak suka.. =(

Cik Jannah said... Reply To This Comment

hahaha. saya paling pantang yang no 14 tu.