Sunday, August 5, 2012

Pulang sudah ke Malaysia

Rasa macam lama sangat la pulak di Surabaya.Akhirnya semalam tiba dengan selamatnya ke Malaysia tanahair tercinta.Perjalanan Surabaya-Jakarta-KL.Pening lalat dalam flight,nasib baik tak muntah.Agaknya memang macam tu la setiap kali naik flight.Muka poyo je.Orang excited tengok tingkap,yang kita lebih baik tak tengok.Bila berpusing tu seram semacam jek!

High Point Apartment.Thanks kerana menaja!
Sesi perpisahan
Ruang bandara! Juanda International Airport Surabaya
Loading beg.
Serik dengan beg selalu terkopak,lepas ni memang kena bungkus la tiap kali nak naik flight.
Itu satu.Yang kedua,bila naik flight lepas ni memang akan selalu bungkus bagasi.Bukan apa,dah serik dengan zip rosak,patah dan ada pulak barang entah siapa punya tiba-tiba ada dalam beg kita.Kalau dia letak jongkong emas tak apa jugak.Setakat ni,perngurusan MAS memang terbaik berbanding yang lain-lain.Garuda tempat kedua.Yang lain-lain tak tahu sebab tak pernah rasa lagi.haha.Bila fikir balik,entah bila la nak dapat peluang macam ni lagi.Tahun depan belum tentu dapat berjalan-jalan macam ni.Kalau ikutkan turn,tahun depan program ni dianjurkan oleh Korea.Haih,biarkan takdir yang menentukan.InsyaAllah.

2 comments:

Penyuluh Perikanan said... Reply To This Comment

salam ramadlon,
kunjungan perdana untuk persahabatan,
Blog ini sangat cantk, cool,...saya suka dan follow 715

saya akan bahagia jika anda menerima dan follo back...
ditunggu dan terima kasih

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Penyuluh Perikanan

Salam Ramadhan.Terima Kasih atas kunjungan ke blog ini.