Thursday, August 30, 2012

Mimpi kain pulak!

Aku tak tau motif apa.

Semalam mimpi shopping kain pasang untuk buat baju kurung kat kedai kain.

Banyak woo

Gini la kalau jadi perempuan.Pilih kain pun boleh masuk alam mimpi.Siap demand pulak tu.Dalam mimpi tu mummy aku pilihkan aku kain.Pilih punya pilih terus dia assume aku suka tanpa tanya aku dulu. Lepas siap pilih terus nak tempah jahit kat kedai tu terus.Hangin la aku.Tak nak...tak nak,tak cantik aku kata. Mummy terus give up,suruh aku pilih sendiri.Dia nak keluar kedai dah katanya.

Sikit punya lama aku pilih,tak jugak jumpa.At last,aku sendiri tak tahu kain mana satu yang aku pilih semalam.Anyone can help? Siapa boleh kembalikan ingatan mimpi aku,aku bagi duit raya.hehehe ;p

p/s : Jadi perempuan,banyak nak kena fikir hal kemahiran hidup ni.Haha ;)

6 comments:

pazil said... Reply To This Comment

orang kata kalau mimpi kain itu tandanya suka jaga tepi kain orang.keh3

gua gurau je.gua tak pandai tilik mimpi.

erk.masa tido dan mimpi tu..sedang berkain tak?
wee.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@pazil

gua tido pakai seluar bro! haha

BERT said... Reply To This Comment

mimpi kain...? hmm macam penah dengar.. tapi petanda yang baik la hehe

NOOR FATIN said... Reply To This Comment

hahaha nak shopping lettew xlama lagi :P :P

btw tati tu kat kemaman terengganu. hehehe ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@BERT

Petanda dia tambah kawan.hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@NOOR FATIN

hehe.mmg bercita2 nak g shopping pn 2,3 hari ni.. ;)