Monday, March 28, 2011

Dia muncul lagi hari ni...

Entri pasal BE...


Dengan ini diumumkan,muncul lagi satu BE untuk hari ini...


Cukup 10 sen,boleh beli coki-coki..


Terima kasih Nuffnang.Macam biasa la,bila BE dah muncul,perasaan meng'update' blog tu meluap-luap.Punya la sabar tunggu BE yang tak muncul-muncul,akhirnya muncul jugak setelah sekian lama menyepi di samping BE yang dah pencen dan bertukar rupa menjadi ME.


Bloggers dan kawan-kawan,jangan kecewa yang mana tak dapat BE tu,hantar je tiket banyak-banyak,mesti boleh dapat BE.hehehehe.


** Ouh,terima kasih Nuffnang untuk pertambahan BE lagi!!! :)

5 comments:

Darkbatman said... Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaaaaaaa.. bestnye dpt be.. tahniah..masyuk nt.

A'IM said... Reply To This Comment

wua.tahniah2..leh aj belanja nanti

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

mane aci woi...gua dapat justin bieber huwaaaa...nk tukar hahaha

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

Tahniah.. time ni la kena selalu update. Nuff tgh bermurah bg BE. Ramai blogger asyik cerita pasal BE

YUL said... Reply To This Comment

wah, kalau kaye nnt jangan lupe ye, hekhek