Friday, March 11, 2011

Review Blog Arcx13

Semenjak dua menjak ni,asyik baca Blog Arcx13.com.Serius,blog ni membuatkan saya lebih terbuka untuk buat entri baru secara random.Korang mesti tak terfikir nak tulis entri macam dia tulis.Tak percaya,pergi korek blog dia.Lepas baca blog dia,terus idea mencurah-curah datang untuk buat entri baru.Kenapa eh?Kalau nak tau,penulis blog ni memang jujur orangnya.Dia menulis berdasarkan pemerhatian dia dan banyak jugak benda yang dia buat kajian.Blog dia pun bagus,tak ada pulak macam setengah blog yang suka promote nak suruh satu dunia follow..



Beliau jugak blogger dan manusia biasa macam kita jugak.Tapi memang tabik spring la,dia bukan mengejar glamour dan dia bukan mengejar trafik yang tinggi ,tapi dia hanya menulis dengan kehendak hati dia.Ada orang nak baca,baca..kalau taknak baca,tak payah baca.Dia jugak bukannya selalu update blog.Hanya bila perlu saja entri baru akan muncul.Pernah terbaca dia tulis," Takkan sehari nak tulis entri,korang tak de kerja ke,tak belajar ke,bila masa nak study?"------> Maksudnya macam ni lah walaupun ayat tu dah berubah sket 65%.



Setuju!! Itu betul.Kalau setiap masa tulis blog,bila masa nak belajar.Kalau yang dah kerja tu,berapa % sangat waktu korang peruntukkan untuk kerja.Lain la korang tengah cuti bersalin ke,baby tengah tidur,sambil-sambil tengok baby tu tidur,boleh la update blog.Atau sementara baby-baby korang belum lagi mengeluarkan sisa- sisa hasil percernaan mereka.


Kagum..sangat kagum!!! Kepada yang nak kenal dia,boleh terjah blog dia.Kalau tak puas lagi kenal,sila like fan page dia Fan Page Arcx13
Facebook dia?? Baik jangan.Korang ingat senang-senang je ke dia nak approve? (Ni pun baru je dia accept).Kes nya sebab saya degil taknak tinggalkan personal message sebelum request friend.Nah,amik..berbulan-bulan tunggu dia approve.Eh,mestilah,privacy kot.....
Okeh,cukup-cukup.Pergi terjah sendiri ok.:)

5 comments:

LollyHatesMe™ said... Reply To This Comment

cik ila tak nak ke review blog saya jugak? wakakaka

blog azwan ke hahahah

Cik Ila said... Reply To This Comment

LollyLuvFareda : ade mase,review la..

ARC™ said... Reply To This Comment

sape suh degi8l muahahahhahaahaha

thanks ebbanyak!!!!

Cik Ila said... Reply To This Comment

Alamak.......kantoi!!!!!

Che Sakinah said... Reply To This Comment

mmg best :).. first2 dulu saya baca kes face book dlm blog dia.. dalam hati.. hish, garangnye budak ni.. sape ni? pengawas facebook ke ni? hahaha.. :))