Friday, March 25, 2011

Kawan baik Nuffnang....Dia pun baik macam Nuffnang!

Sebagai promosi,

Saya nak berkempen untuk ruangan iklan yang baru saya sertai.

Bukan buang nuffnang,tapi tambah kawan nuffnang.Jangan risau kawan-kawan,

iklan yang ni bukan saingan pihak Nuffnang.Iklan yang dimaksudkan adalah;


Heartbeat.my 


Rasanya dah ramai yang cuba guna iklan Heartbeat.my dan rata-rata bersetuju dengan iklan ni.Bukan apa,kalau pilih yang lain,alamatnya berperang la dengan Nuffnang.Korang jangan risau,tak ada kesan pun dekat pendapatan Nuffnang korang tu.Nak tau apa untungnya sertai iklan ni?



Sila klik untu tumbesaran


Memang terbukti!!!!


Tak percaya,boleh cuba dan tengok sendiri hasilnya dalam seminggu dan rajin-rajin la promote iklan HB ni untuk dapatkan RM0.04/per genuine click pada banner/text link korang tu macam dalam blog saya.Makin ramai yang klik,pendapatan pun makin tinggi.Yang bagusnya iklan ni,dia tak ada syarat sangat.Mungkin sebab masih baru.Jom join HB sekarang.Boleh klik sini;




Selamat mencuba dan dapatkan hasil pendapatan yang terbaik setanding dengan Nuffnang!! ;)

2 comments:

niesz said... Reply To This Comment

niesz dah join jgk..heee...tp mcm lmbt sikit benda ni naik..

Cik Ila said... Reply To This Comment

niesz : sabar2,mcm nuffnang jugak,kene sabar.hehe