Monday, May 9, 2011

Bila bos tak ada.....

Hai..eheh,sekarang waktu kerja,tapi BOS tadak,pergi meeting!


Kerja pun tadak!




I'm sorry,i'm sleepy!

Nak online,tapi boleh bukak benda-benda macam ni jela.Facebook? Sorry ye,Facebook hanya boleh diakses pada waktu rehat.Masa mula-mula masuk kerja,benda first yang nak dibukak adalah facebook,tapi rupanya facebook hanya boleh dibuka time rehat dan time luar waktu pejabat je.Sedih.Sob3x... :(


Ni la first time bukak blog waktu kerja sebab sebelum ni time-time macam ni tengah sibuk buat kerja.Kalau takde kerja pun,pura-pura buat macam ada kerja.hihi.--->HIPOKRIT terhadap Bos!
Bos saya perempuan tau.Faham-faham jela kalau bos perempuan macam mana gayanya kan?


Puan Bos,minta maaf ye.Saya tumpang on9 bukak blog.Kalau saya tak on9,nanti saya tidur! Puan nak saya tidur ke,nak saya celik mata duduk kat meja buat-buat macam busy?


Hari ni genap seminggu dah praktikal kat sini.Lagi 10 minggu untuk habiskan.Tu pun nasib baik universiti dah pendekkan masa.Kalau dulu praktikal 6 bulan,sekarang cuma 2 bulan.Semoga cepat-cepat la habis,teringin nak masuk kelas,belajar balik.huhu

8 comments:

deedee87 said... Reply To This Comment

hehe.. bestnyer.. bru tau nikmat belajar kn...

nadia ar-rumaisha said... Reply To This Comment

hari ni saya kijenya memang tido...seb bek entry dah schedule awal2 utk entry hari ni....
memang ngantok giler hari ni...

Cik Ila said... Reply To This Comment

deedee : hehe.semestinye belajar tu sgt nikmat.

nadia : biasa la tu..ada hari2 yg kite akan rsa mengantuk sgt2.. :)

haniey said... Reply To This Comment

hehe..oo curi tulang ek?lambat lg nak abis praktikal,mst bosan kdg2 kan..

Tengku Tengkujuh said... Reply To This Comment

tak baik mengular time kerje.. Tak berkat tau tak.. hahaha

Cik Ila said... Reply To This Comment

haniey : Tu la..lmbtnye nk abis.huhu

Tengku : olohh...nk mengular gk,boring! :)

Mr. Straw said... Reply To This Comment

sempat lg on9 yer

Cik Ila said... Reply To This Comment

mr.straw : eh,mestilah sempat