Tuesday, May 17, 2011

Entri untuk pendidik

Rasanya belum terlambat lagi untuk aku wish Selamat Hari Guru kan?So,Selamat Hari Guru kepada semua pendidik,tak lupa jugak pada pensyarah-pensyarah dan PLV ,semua tu kategori pendidik jugak.


Semalam,penat la jugak aku selongkar Facebook semata-mata nak wish Selamat Hari Guru.Mana-mana cikgu yang memang "friend" dengan aku kat Facebook,memang aku wish la kat diorang.Tapi bila dah biol sangat,"Selamat Hari Guru!" tu bertukar secara automatik kepada "Happy Birthday!" pulak.Lorh,silap,silap..Nasib baik perasan dan terus delete,kalau tak buat malu aku je..T___T



Bila hari guru,setiap sekolah sambut.Cikgu-cikgu pun banyak dapat hadiah.Seronok jadi cikgu kan,tiap-tiap tahun dapat hadiah.hehe.So,jom la kita jadi warga pendidik.hahah


Oh,ye! Teringat pulak zaman-zaman sekolah.Terjumpa gambar masa Form 2..semua muka kecik-kecik,innocent,budak-budak lagi.Tett~



Masa Form 2,aku AJK Kebersihan,kena duk baris depan! Haha ;)


Kalau jumpa,cari la aku kat mana dalam barisan depan sekali tu.Hint sudah diberi okeh! ;)

14 comments:

Shahir Naim said... Reply To This Comment

sah sekolah perempuan nih.. cikgu jer yang lelaki.. haha

Cik Ila said... Reply To This Comment

Shahir : mesti la sekolah perempuan! hehe

EllyZahari said... Reply To This Comment

kamu yg duduk di tepi skali plg kiri..haha, bijak kan saya meneka..:)

Cik Ila said... Reply To This Comment

elly : ngeheheheh

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

happy birthday??hehehehe sib baik ley delete..^^

Cik Ila said... Reply To This Comment

fasihah : tu la psl..buat malu je.haha

NOOR FATIN said... Reply To This Comment

haha. comel je dia masa dulu2 :P

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

sekolah perempuan ek illa. best!

Cik Ila said... Reply To This Comment

Nor Fatin : Terima kasih.hehe ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

k.zie : ye k.zie,skolah pmpuan je.hehe ;)

diana said... Reply To This Comment

happy birthaday??
ekekkek...
ada ke cikgu2 yang perasan ..??
kalau tak de tak pe..
kalau ada..
malu oit!!
hahahha

Cik Ila said... Reply To This Comment

diana : Haha..tu la psl..nasib takde yg prasan..kalu tak,malu jek..huhu

HAZWAN17 said... Reply To This Comment

seronok la cikgu tu..dikelilingi student-student perempuan hehehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

Hazwan : seronok la,kena buli aa cikgu tu.haha