Saturday, August 13, 2011

Kacak dan handsome di mata wanita...



Bercakap tentang kacak dan handsome di mata wanita,terlalu subjektif untuk dibincangkan.Apatah lagi,setiap manusia mempunyai taste tersendiri tentang kacak dan handsome.


Lelaki di luar sana patut berbangga bila jawapan yang diberi sang wanita,"Handsome la awak ni!"
Sebaliknya bila jawapan,"Eleh..ingat handsome sangat ke kau tu..!",si lelaki dalam hati yang pasrah berkata,"Yela..siapalah kita ni,dah la tak handsome..tak seberapa pulak tu..!" --> Ayat merajuk si pria terhebat.


Kacak dan handsome tu berbeza sebenarnya.Sama jugak dengan cantik dan comel,juga berbeza! Terpulang lah pada setiap individu macam mana nak kategorikan handsome dan kacak.Ohh,ramai jugak sang wanita yang memuja artis-artis dan celebriti tanahair mahupun Barat.Ohh..mengancam!


Ciri kacak di mata aku sangat pelik...


Si Lelaki dikatakan kacak bila mempunyai GIGI YANG TIDAK SEMPURNA, iaitu gigi yang berlapis di bahagian tepi dan jugak yang memakai besi pada gigi..BRACESS (betul ke eja macam ni?) Alasan utama,nampak sweet je bila diorang senyum,nampak gigi yang berlapis tu...hihihihi ;)


Pelik kan?Korang pulak macam mana?

p/s : Jangan malu,jangan segan..kongsi di sini.. ;)


8 comments:

Kendra Bing said... Reply To This Comment

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

beeb beebot said... Reply To This Comment

gigi saya berlapis :D

syrupmasin said... Reply To This Comment

kalau perut berlapis??

Cik Ila said... Reply To This Comment

@beeb beebot


erk,kacak luar..kacak dalam,kacak dengar sini..hahaha

kaizen said... Reply To This Comment

kacak/cantik tu kn subjektif...

Cik Ila said... Reply To This Comment

@kaizen

btul tu..sgt subjektif.. ;)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@syrupmasin

kalau perut berlapis..hati baik..takpe! ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

bagi akak kacak, ensem, menarik, ayu, anggun, cantik.. penialaian stp orang berbeza. Mata kita pun ada taste.. mungkin org tgk yasin senario tak kacak tp percayalah ada org yg masih melihat dia sebagai menarik.. tu contoh