Friday, August 26, 2011

Silent reader,Anonynous dan kawan

Nampaknya aku tak perlu rajin sangat tulis blog sekarang.Sebab aku tengok statistik,trafik blog aku maintain je walaupun tak update.Itu menunjukkan,boleh tahan ramai silent reader.Itu belum bukak quota untuk Anonymous komen lagi.Kalau aku bukak,mesti ramai cik Anonymous.


Cik Anonymous memang penyumbang trafik yang tinggi jugak,tapi aku tak suka cik Anonymous,pengecut dan penakut tahap gaban.Ohh ye,sebut pasal silent reader tadi..pada mulanya aku tak tahu blog ni ramai silent reader..tapi bila jumlah reader tu byk tanpa promote blog kat mana-mana, so aku buat kesimpulan,mesti kerja silent reader.Thanks korang,penyumbang duit poket nuffnang untuk aku cash out nanti..wehha,aku kaya!!


Lepas sahur tadi,dapat berita gembira.Seorang kawan yang sangat aku rindu,mahu menjejak kaki ke alam rumahtangga.Walaupun baru nak mula langkah pertama,tapi aku cukup suka.Seorang kawan yang cukup tabah hadapi pelbagai situasi dan keadaan.Seorang kawan yang tak mudah putus asa,dan seorang kawan yang cukup memahami dan menghargai aku seadanya.Syukur ya Tuhan,doa ku termakbul jua.


p/s :  Kawan..doakan aku sama untuk ikut jejak langkahmu....:)
Kepada..Silent reader..saya tahu siapa anda...heheeheheh.Terima Kasih atas kunjungan anda semua. ;)

2 comments:

Santri T.P.I.N.I said... Reply To This Comment

Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman.

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Santri T.P.I.N.I

Salam Aidilfitri..Maaf Zahir Batin.. ;)