Friday, August 19, 2011

Pelik dengan Tahajjud Cinta

Setiap minggu mesti tak lepaskan peluang untuk tengok Tahajjud Cinta ni.Tapi makin lama,makin pelik pulak cerita ni.Daripada episod pertama,aku dah fikir bukan-bukan pasal cerita ni.Bukan nak kutuk ke ape,cuma cerita ni meninggalkan tanda tanya yang cukup hebat.."Apa motif sebenar cerita ni???"



Bagi penonton setia cerita ni,korang mesti tertanya-tanya jugak..err..ke aku je yang tengok cerita ni?Hahaha.
Dari episod pertama,cerita ni ibarat aku baling dadu,lepas babak ni...teka..babak mana pulak lepas ni....Tambah kusut bila ade babak;

  • Masa Seri belajar kat Tanah Arab,boyfriend Seri cakap," Dah 3 tahun kita kenal,saya nak tengok wajah awak.."Tak sesuai!!
  • Dating di sebalik pintu rumah.Pelik! Tambah pulak,setiap masa ada babak tengah dating.. Pekejadahnya?
  • Seri bila balik Malaysia,tiba-tiba jumpa Ustaz Sauki dan bersalam tanpa berlapik.Aihh! Apa pertalian Seri dengan Ustaz tu?
  • Ustaz Sauki dah ada 4 isteri,diceraikan seorang atas sebab menfitnah dan kemudian nak memperisterikan Seri pulak! Laaa,kenapa perlu tambah lagi seorang?

Ahh,kalau nak ikutkan,banyak lagi yang aku nak tulis..tapi pendam jela dalam hati,tengok kesudahan cerita ni macam mana.

Tapi,aku sangat tertarik dengan blog ni ----> Blog Papanda.Korang boleh baca pendapat dia pulak! ;)


Sebenarnya,aku suka cerita ni sebab.........


Comelkan Fazura bertudung!

p/s : Kalau anda rasa pelik dengan cerita Tahajjud Cinta ni,korang tunggu la sampai habis episod,baru korang faham...bagi aku..yang penting..Fazura sangat comel.hehehe

12 comments:

cik violet said... Reply To This Comment

yezzzaaa..ak pon pelik..penggunaan aku kau mcm tak sesuai untuk student y blaja kat negeri arab...hmmm..asek2 dating kan cite tu..hoho

Cik Ila said... Reply To This Comment

@cik violet

Tu la psl...ramai org hentam cerita tu..

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

fazura mmg comel...hee

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

hehehe..amboi! haha ;)

wanbu said... Reply To This Comment

fuhhh... nasib baik tak tengok citer nie..

ramai gak yg tak pueh ati tengok citer nie gamaknya hehe..

wear4kids said... Reply To This Comment

tak pernah tgk... TV berapa?

Abang Jonni said... Reply To This Comment

comelnya fazura bertudung... huhuhu

Cik Ila said... Reply To This Comment

@wanbu

nasib baik!! ;)

@wear4kids

Cite ni TV3! ;)

@Abang Jonni

comel kan? ;)

Lina said... Reply To This Comment

x tau nak komen apa sbb x mengikuti...penah tgk sekejap ms awal2 dulu tp pas tu terus x tgk sbb ntah rs cam pelik jer cite tu

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Lina

haha..lg bagos tak tgk drpd tgk tp duk pening sorang2..haha

Syafiq Rosli said... Reply To This Comment

sama lah xpaham pun cerita tuh..haish

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Syafiq Rosli Bagos..ramai yg tak fhm..hehe