Sunday, January 22, 2012

Buka FB,nak tengok apa ye?

Selamat bercuti semua.Makan limau banyak-banyak ye..Masam pun masam la,janji makan! Untung la si pemakan limau manis.Lepas makan,senyum sampai ke telinga.Maklumlah..limau manis. ;)

Musim-musim perayaan macam ni la,ramai orang balik kampung dan musim-musim macam ni jugaklah aku kurang berpuas hati dengan Internet..Hey,apsal slow sangat??? Ohh,biasalah,budak-budak sekolah pun masa ni la nak online puas-puas.Jangan lupa,budak-budak sekarang pun ada blog! (Ok,sekarang Internet laju,mesti diorang tak bangun tidur lagi)..

Bila perasaan meluap-luap nak bukak Internet,masa tu jugaklah Internent slow,tak pun buat hal.Tapi bila Internet laju macam masa sekarang ni,aku jadi buntu..bosan la jugak selalu online.Dah tak tahu nak bukak page apa lagi.Dulu,buka Facebook sebab beria-ria nak tengok orang update status dan balas komen-komen.Sekarang aku dah muak dengan Facebook.Banyak sangat luahan perasaan.Tengok macam aku,sekarang aku post benda-benda iklan macam SAYS.MY,Churp-Churp,Blin.gd dan lain-lain. Haha

Korang kalau buka Facebook,nak tengok apa ye?

8 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

bukak fb nk tgk perkembangan kawan2 pasal skrg dh ssh sgt nk jumpa sejak masing2 keje dan kawen... :)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Oo..ye? sy nk buat cmtu gk..tp bile sy on9,kawan tak on9..hahaha..bila kawan update,sy tak tahu pulak bila masa dia update..tau2 dh kawin,dh keja tmpt lain..haha

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

baca je sume yg ade dekat home tu..mst tau semua berita pasal skrg org nk g mandi pun update kat fb...haha

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Azwan Aziz

Aah eh...tu belum kira lg yg buat status..
"Tahukah anda..sy sedang lapar..?"
ahaha

EllyZahari said... Reply To This Comment

bukak fb tgk status org, bc problem org kt group..jugak men game! haha

Cik Ila said... Reply To This Comment

@EllyZahari

Yeke? baca problem??
ni rs nk create problem ni.nanti ade org baca..kekeke..

EllyZahari said... Reply To This Comment

haha..ni group ibu2..byk la problem psl baby2..kamu pn byk problem kah? habaq mai cni nk tlg solve kan..kekeke

Cik Ila said... Reply To This Comment

tlg solve? nk abis study ni..nk bt ape ntah lps ni..hahaha..