Tuesday, January 11, 2011

Adik-adik yang lahir zaman 90-an tu,boleh hayati entri ni

Busy aku busy! Arghh.Tension.Tak sempat nak bukak blog,apatah lagi nak update.Dah rasa macam orang kerja pulak.Grrrr!! Okeh takpe.Entri baru ni cerita pasal isu-isu basi.Maaf ye,kasi muak korang tengok.

klik utk tumbesaran
Itu fakta basi.Diakui 100% dicuri dari halaman Facebook seorang rakan merangkap housemateku tersayang.---> Kepada housemate ku,curi yang ni takpe kan?hehe
Okeh.Dulu kita selalu dengar pasal ni tapi hari tu aku jumpa gambar fakta benda ni,senang sket aku nak jadikan entri berbanding aku copy paste yang panjang tu.

Khas untuk adik-adik blogger,kebanyakkan dlm blog aku adalah adik-adik yang lahir zaman 90-an,korang boleh tengok zaman aku membesar macammana.Malas nak banding-banding dengan zaman korang yang canggih manggih berteknologi siap.Zaman kami hanya jaguh-jaguh kampung dan otai di sekolah.

*Kenangan itu satu memori indah yang pernah tercipta satu masa dahulu.cewahh! haah

4 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

awak lahir tahun 80an kan? hehe

d_tieah said... Reply To This Comment

Sgt btul wpun lahir di penghujung tahun 1980-an..
Hehe..

azwan said... Reply To This Comment

menarik...nak sharing2 mende ni boley takzzzz.... plisss

Cik Ila said... Reply To This Comment

Azwan : ye saya lahir thn 80an..hehe

d_tieah : hehe..btul kan?

azwan : ok..dibenarkan share.. :)