Sunday, January 23, 2011

Aku nak fokus itik tu..

Bila aku bukak facebook,aku tengok banyak orang upload gambar baru.Bila aku bukak blog,pun banyak orang upload gambar baru.Aku? Gambar baru banyak,tapi kenapa laa malas nak upload.Tiba-tiba buat ayat kesian,"Hmm..gambar aku tak menarik macam diorang kot!"

Tak pasti,agaknya dah jadi fanomena sekarang.Buat apa-apa mesti ada kamera.Tambah-tambah pulak sekarang berlumba-lumba orang beli DSLR. <---Nasib baik mahal,kalau tak aku pun beli!.Bak kata seorang kawan aku;

"Kalau semua orang jadi photographer,silap-silap haribulan,pengantin baru pun ambik gambar sendiri!!!" ----> Ini kata-kata dia.Ada betulnya jugak.Takde modal nak tulis.Tapi nak tunjuk satu gambar ni.Aku tak tau kenapa aku suka gambar ni.Gambar kat Tasik Darulaman Jitra.Itik pujaan.Selama aku pergi tasik tu beberapa kali,ni la 1st time aku tengok orang naik itik tu.Comel! hahaha

Itik yang menarik.Pernah tengok orang naik itik?Haa..ni la dia..
 

2 comments:

Khairul Amry Mohamad Puad said... Reply To This Comment

kuek kuek kuek!!!pernah kena kejar ngan itik ganas (angsa) huhuhu...fobia fobia

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

saya sangat teringin nak naik itik tu dulu, tapi segan plak..hee