Thursday, January 27, 2011

Kenapa facebook jadi macam ni???


Facebook? Dah seminggu aku rasa pelik dengan facebook.Tak tau la anda-anda semua macammana.Ke,aku n kawan-kawan je jadi macam ni.Ke,internet aku problem?Atau tanda-tanda facebook dah menyampah sebab ramai sangat user?hahaha

1. Bila komen sekali,dia masuk 2 kali.Tak pun sampai 4 komen yang sama masuk.---> ape kes?aku nak komen sekali je,bukan 4 kali!!

2.Aku memang ingat,aku dah komen page tu.Tapi bila aku bukak next time,aku tengok page tu takde yang aku komen.--> aku bajet orang tu delete komen,rupanya memang salah fb,dia hide kan komen aku!

3. Komen masuk cepat sangat.sekali enter teruk naik.Pastu,belum masuk notifications pun lagi,komen yang orang lain tulis dah penuh.---> aku asek terlepas pandang!

4.Hari tu aku geram betul.Aku tak tukar pun layout profile tu.Tiba-tiba dia tukar sendiri..Ahh..tak suka..tak suka

***Okeh,dah habis aku membebel.Lain kali sambung lagi ye.babai! haha

9 comments:

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

xpenah plak terjadi yg 3 diatas tu.. cuma layout baru tu je bertukar sendiri... xsuke jgk xde filter..

S.3.V.3.N said... Reply To This Comment

server fb bz kot. biasalah user kn banyak :P

Pakcik Ery Is Me said... Reply To This Comment

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Waaa, bila kejadian ni berlaku. Ingat kena hack macam 1Malaysia.com. Semalam bukak social network 1Malaysia kena hack. Siap ada tulis mesej baik punya "Not secure, Admin stupid".. Hahahaha, sempat print screen tapi malas nak letak dekat blog. Kui kui :p

www.efyery84.wordpress.com

A'IM said... Reply To This Comment

layankan jer..dah bengog dah tu..huhu..emo

Luffy said... Reply To This Comment

kawe x ajim ado fb jadi apo ado hal ko kawe?hahahah



dok eh ni suhaila ko..ko silak ore ko..ko sapo..

sekalo di mano ado juwe di situ ado ila haha..jolo dh ni

Cik Ila said... Reply To This Comment

Luffy : ye sy...hahah

Solihin Zubir said... Reply To This Comment

hahaha.. fb memang kdg2 mabuk skit.. heheheh.. sy punya stakat ni ok ja.. :D

misz sheyla said... Reply To This Comment

laa...ingatkan kite je yg jadi gini

Shaa said... Reply To This Comment

Baru lepas kena marah ngan kakak kata Shaa delete segala2 komen, post dia kat FB....waa sedih jad mangsa keadaan :P

jadinya malas nak xplain pjg2.. Shaa bg link ni kat dia..biar baca dan faham sendiri..