Monday, November 29, 2010

Best ke blog cerita pasal pakwe/makwe?

Arghhhh!! Kenapa la banyak blog tulis pasal boyfriend,girlfriend neh!!!! Aiyoo..malas betul nak bukak blog yang cerita pasal pakwe makwe ni...Okeh,fine..blog dia,suka hati la nak tulis apa kan?Tiba-tiba bukak blog ni,ARC13 baca entri dia yang membangkang 101% blog yang cerita pasal pakwe dan makwe.Ye,Cik Ila sokong!!! Bukan sokong cerita pakwe makwe tu,tapi sokong orang yang bangkang blog cerita pakwe makwe tu.

Mungkin blogger tu cukup bangga dengan buah hati kesayangan mereka kan?Tapi tak perlu kot cerita segala-galanya.Confirm ke korang kahwin dengan dia?Kalau break up macam mana? Delete blog eh? Kalau tukar pakwe/makwe pulak macam mana?Letak gambar lain pulak ke?Kang orang cakap 'player' pulak.haha
Opps,Cik Ila bukan mengata siapa-siapa ok.Cuma meluahkan perasaan je kat sini.Yela,budak-budak sekarang macam-macam.Baru sekolah,tapi bercinta mengalahkan apa je.Lepas tu semua tayang kat blog,Facebook.Alahai..orang lain bercinta gak dik,tapi jangan la terlampau "agung' sangat cinta tu sampai tak boleh hidup tanpa cinta.Kang,cinta entah ke mana,belajar entah ke mana.

5 comments:

nazirulhazwan~ said... Reply To This Comment

saye juge kurang minat org yang buat gitu.klu kat suami leh la konsider jugak.

klu nak buat bia la skali setaun ker.huh

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

kalau dok update pasal cintan cintun jer memang bosan.. nak baca pun takde mood.. ada sorang minah yg pnh sy knl dulu.. dr dulu smpai skang kalau update status kt fb dia.. tak abis2 pasal bf dia.. kejab marah, kejab rindu kejab syg.. yg plg byk ksh masalah cinta dia.. aduhai.. menyemak je tgk.. dia ada blog tp krg update.. yg lama2 pun still cerita pasal bf dia & aktiviti cinta dia.. arghhh!! Apakah hidup dia tu sekadar bercinta jer???

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

jalan2 sini. saya sokong dengan cik Ila. Saya pun tak suka juga. :)

Hanim Mahali said... Reply To This Comment

betoi2 .... saya pun sekarang tak minat nak baca2 pasal kesah pakwe makwe ... if sebulan 1 entri pasal tu tak pe ... ni hari2 ... buhsan bebenor ...

.shark.grown.up. said... Reply To This Comment

shark sokong sangat2..
blogger yang best pown boleh jadi boring bila da start becinta..
asyik cerita psl bf/gf dyorng je..