Saturday, November 6, 2010

Facebook bakal dihapuskan??

  
Facebook semakin menjadi-jadi
Tak..sebenarnya tajuk tak berkenaan dengan topik pun.hehe.Ye,saya tau gambar ni semua orang dah tau.Okeh.Sebenarnya,Cik Ila copy gambar ni dah lama,bajet nak buat entri baru guna gambar kt atas ni,tapi memandangkan Cik Ila busy sangat-sangat melayan karenah air sungai naik turun ramalan kejap hujan,kejap banjir,so terbantut la usaha nak publish entri pasal ni.
Cik Ila puji betul orang yang  meng'edit' benda-benda kat atas ni.Walaupun apa yang ditulis tu kadang-kadang tersirat byk sindiran,tapi tu hanya gurauan semata-mata.Saja nak bagi semua orang cool,takde la asyik nak marah je kan dalam hidup ni.Utk tengok selebihnya,boleh bukak blog ni..http://amazingnara.com/2010/10 ....

0 comments: